16 éves vagyok, terhes. Nekem is jár a felicitas csomag?
Nálunk Gábor lesz a név az apukája neve:)
A kislányunk Nóra aki 13 hónapos:)
10-es a Dominik nagyon szep nev,a noverem ferje is Dominik,az 5honapos kisfiuk pedig Matyas.:) nekunk kislanyunk lesz,egyenlore ugy nez ki,Majanak fogjak hivni.:) ha fiu lett volna,akkor Gergo lett volna.:)
11-es ha en fiu lettem volna,en is Gabor lettem volna.:) a Noran mi is gondolkoztunk,de kozben csaladba szuletett egy Nori igy aztan lemondtunk rola.:)
Ti mikorra varjatok a babat?es hogy vagytok mostanaban?:)
Én most vagyok 17,1hónap múlva leszek 18,szeptember elejére várom a kislányom,Hanna lesz a neve.én is kaptam Felicitas csomagot.:) sok boldogságot nektek a babához,hidd el,jól döntöttetek!:) én már nagyon a végén vagyok,de nem döntöttem volna máshogy.pedig a vége nagyon nehéz,szerintem még a héten meglesz a babám.:) már folyamatos jóslóim vannak,keményedek,feszülök,szurkoljatok,hogy meglegyen.:)
38.hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!