Izabella18 kérdése:
Most szedek elöszőr fogamzásgátlot. Az első csomag után nem jött meg . Volt már így valakinek? Ez már azt jelenti hogy biztos terhes vagyok? Remélem, hogy nem!
Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 10:01
1/4 anonim válasza:
Mikor vetted be az utolsó szemet? Hanyadik gyógyszermentes napon vagy?
2/4 A kérdező kommentje:
Junius 25.én vettem be az utolso szemet és ez az eslő gyogyszermentes hét.
2013. júl. 8. 12:00
3/4 anonim válasza:
Úgy érted ez "volt" az első gyógyszermentes hét, ugye? Amikor leteltek a gyógyszermentes napok folytattad a következő levéllel vagy azóta vársz, hogy megjöjjön és nem szedsz gyógyszert?
Június 25-től júlus 1-2ig tarthatott a gyógyszermentes heted, most már ugye elvileg a második levelet szeded. Egyrészt ha van okod félni, akkor csinálj egy tesztet. Lehetséges, hogy csak a gyógyszer mellékhatása amúgy. Szerintem szedd végig a második levelet, ha megint nem jön meg, akkor pedig menj el dokihoz, mert nem igazán lesz jó neked ez a gyógyszer.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen elkezdtem szedni a második levelt. Köszönöm a válaszokat:)
2013. júl. 8. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!