Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenképpen terhesvitamin...

Mindenképpen terhesvitamin kell? Vagy jó külön-külön is?

Figyelt kérdés

Régóta saját magamnak állítom össze a vitaminadagomat van olyan, amiből többet szedek, mint amennyi az általánosan elfogadott (C-vit, D-vit).

Folytathatom ezt a szokásomat, vagy mindenképpen át kell térnem vmelyik terhesvitaminra, annak ellenére, hogy "keveslem" azokat, ami azokban van?

Emellett persze eszek rendesen zöldséget és gyümölcsöt is.

2013. aug. 26. 16:05
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem maradhat.én 2. fiammal sima komplex vitamint szedtem és minden oké volt
2013. aug. 26. 16:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondolkodom, mint te, de szedtem terhesvitamint, mellé 1000mg C vitamint, plusz D vitamint, Omega3-t, vasat, stb. Amit kevésnek találtam, pluszban pótoltam, de abban annyi minden volt egyszerre, hogy egy jó alapnak tűnt.
2013. aug. 26. 16:32
 3/6 Julie S ***** válasza:

Külön-külön is tökéletes. Én is így szedtem és szedem is. Csak a terhességem óta kiegészítettem a szokásosat pár plusz dologgal és van amiből meg az adagot kellett megemelnem, mert érezhetően kevés volt.

Én eddig egyetlen terhesvitamin összetételével sem voltam elégedett, ezért sem vettem. És ugyanez a helyzet a multivitaminokkal is.

2013. aug. 26. 21:22
 4/6 meerkat9 válasza:

Szia! Szerintem kulon sokkal jobb, mert ugy szemelyre szabhatod!:)

En folsavat szedek, calciumod es D-vitamint, mert itt nagyon keveset sut a nap.

2013. aug. 26. 22:24
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, megnyugtat, hogy nem csak én gondolom így!
2013. aug. 27. 09:12
 6/6 fcsenike ***** válasza:
Szia. Én is külön szedem. Szerintem jobb külön, mert ezekben a multikban kevés vitamin van!
2013. aug. 27. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!