20 hetes vok, múlthéten voltam a genetikai uh-n, de a doki nem mondott semmit mikor menjek legközelebb. Mikor kell mennem legközelebb uh-ra?
Figyelt kérdés
Tudom majd a 24-25.héten kell mennem terheléses cukorvizsgálatra, akkor menjek majd hozzá ha ennek meg lesz az eredménye?
Vagy majd inkább a védőnőmet kérdezzem meg? Mert hozzá mennem kell majd a 22.héten.
2008. júl. 1. 09:41
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, fogadott orvosod van? Én SZTK-ba járok és nekem a 18. héten volt, utána a 28. héten és most a 32. héten, meg a 36. héten lesz egy. XX. kerületi SZTK. Sok helyen így szokták.
Üdv egy 32 hetes kismama
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Egészséges babát kívánok!:)
2008. júl. 1. 10:08
3/4 anonim válasza:
24. héten vércukor utána kb 2 hét mire eredmény lessz ezzel mész a dokihoz.Aztán a 28-32. héten megint látni akar majd a doki, utána a 35. héten megbeszélés az nstvel kapcsolatban 36. héten nagylabor és onnatól hetente nst
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen neked is!
2008. júl. 1. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!