Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most vagyok 6 hetes terhes....

Most vagyok 6 hetes terhes. Tegnap óta rozsaszines átlátszós nyálkás folyás félém van, a hasam is görcsöl kicsit, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
most jöttem a dokitól,nem tudott megvizsgálni,mert müt.üzent menjek du fél kettőre. volt valakinek ilyen gondja? nem állandó ez a folyás,néha van ,néha nincs.szerintetek el fogok vetélni?
2008. júl. 1. 08:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

A legfontosabb, hogy nyugodj meg. EN a 8.heten meg vereztem is eleg rendesen, es hala Istennek nem lett baj, de fekudnom kellett, es kuppozni. BIztos a doki felirja majd, amit kell. Ngayon vigyazz magatokra! es mindenkepp menj el a dokihoz. Remelem nem lesz nallad sem gond. Majd ird meg mi volt.

27hetes kismama

2008. júl. 1. 08:48
 2/12 A kérdező kommentje:
kétségbe vagyok esve,és félek, most voltam wc-n és érösödött a szine is és a mennyisége. nagyon akarom ezt a gyereket.majd du megirom mi lett, köszi a biztatást.
2008. júl. 1. 08:51
 3/12 anonim ***** válasza:
Az elso valaszolo vagyok. Ne ess ketsegbe, tudom, hogy ilyenkor nem lehet, hisz enis sirtam akkor, es szinte biztos voltam hogy elveszitem. DE a verzest nallam egy levalas okozta, ami surun elofordul terhesseg alatt. Lehet, hogy nallad is ez van, ettol meg a babaval minden ok lesz:)
2008. júl. 1. 09:40
 4/12 anonim ***** válasza:

Szia KisMama:-) Én is csak nyugatatni akarlak, hogy ne aggódjál! Viszont mindenképpen beszélj a dokiddal! sokat pihenj és relaxálj, ez hidd el nagyon sokat segít. Sőt már ilyen fiatal várandósságnál is fontos hogy simogasd a pocidat és beszélj hozzá!

szorítok!

2008. júl. 1. 10:06
 5/12 A kérdező kommentje:
kedvesek vagyto, de már nem rozsaszin hanem vér, és úgy fáj a hasam mintha menstruálnék, kezdem elveszteni a hitem, szétsirtam a szemem,kértem istent ha egészséges a pici maradjon meg,ha nem akkor menjen el. nagyon akartuk,és sajnos nincs még gyerekünk,és decemberben már elment egy, azt hittem ő megmarad,nem is dolgoztam. sajnálom pedig ugy vigyáztam rá.
2008. júl. 1. 10:30
 6/12 anonim ***** válasza:
Szia! A legfontosabb hogy pihenj le és minnél kevesebbet idegeskedj! Én is véreztem 13 hetesen és nem kis pötty volt hanem rendes vér jött. A doki szerint elpattant egy ér és azért véreztem kaptam rá gyógyszert és 1 hétig fekvésen kivűl nem igazán csinálhattam mást! Drukkolok neked át érzem a helyzeted. Majd írj hogy mi volt a dokinál! 19 hetes kismama
2008. júl. 1. 10:57
 7/12 A kérdező kommentje:
sziasztok,még mielőtt elmentem volna adokihoz iszonyú görcsökkel távozott egy két dió nagyságú, rozsaszines szűrkés szövetszerű zsákféleség.na elmentem a megbeszélt időpontra és a doki azt mondta megkésett menstruáció, nem lát vetélésre utalo jelet mert a verzés is mensi jellegű, mondom neki hogy a kollégája( akivel nem voltam megelégedve ezért mentem hozzá) azt irta az előző leletemre terhesség bizonyitott 5 mm-es petezsák látható
2008. júl. 1. 15:22
 8/12 A kérdező kommentje:
akko az mit jelent, erre ő azt csak rá kell irni de ha terhesség lett volna oda lett volna irva felűre hogy élő, montam de ez még pici nem volt szivhang mire irja hogy élő;lényeg méhnyálkah.3mm petefészkek épek, szabad folyadék nincs kp.vérzés. ez a diagnózis ,nem kell visszamenni sem ha nem vérzek jobban. kiakadtam, most ez is hülye? a tesztem pozitiv volt, megvoltak a jelek,és elmaradt mensinél nem ilyen szövet távozik, lefényképeztem a wc-ben kérdeztem megnézi azt mondta nem. hát lehet elkellett volna vinnem neki... na ez történt velem mit szóltok hozzá?
2008. júl. 1. 15:28
 9/12 anonim ***** válasza:
A 4. válaszoló vagyok! Elég furcsa ez az orvos. Megvizsgált rendesen UH-án is megnézett? Írt fel valamilyen gyógyszert vagy csak ő látja így a helyzetet. Enegem rögtön vizsgált az orvos hozzá teszem nincs fogadott orvosom sztk-ba járok de rögtön mindent nézett. Most végülis az orvos úgy látja hogy nem is voltál terhes? Írj! A 19 hetes kismama
2008. júl. 1. 15:49
 10/12 A kérdező kommentje:
hüvelyi uh-n nézte, terhes voltam mert a teszt is poz.lett,van egy barátnőm neki 3 heteket késik és nem jött soha belöle ilyen dolog, és a tesztje sem pozitiv. teljesen kivagyok akadva ,nem értem csak összezavart,mondta a férjem este felhivja és megkérdezi ujra,a poén ő műtős ismeri ezt az uj dokim. az előző tiszta bunkó volt most azért mentem máshoz hogy a továbbiakban ő kezeljen,de pont összetalálkoztam vele és az uj orvosommal és mondta az uj dokim várjam meg. gondolom megkérdezte a régi hogy miért megyek hozzá mikor már nála voltam ,és jól kidumáltak, mert a multhéten kiröhögött hogy ilyen kis terhességgel (5 hetes azt mondta) elmentem hozzá.pedig pénzt is adtam,szerintem megbeszélték a dolgokat. most irtam egy internetes dokinak kiváncsi vagyok mi a véleménye. kikészültem teljesen.
2008. júl. 1. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!