Most gondolkodok 21 hetesen, hogy azt sem tudom, hogy milyen a vércsoportom.Az első trimeszteri laboreredményen nem találom.Vagy mikor nézik ezt meg?
2009. okt. 30. 11:15
1/9 anonim válasza:
Nekem a 12 hetes vérvételen nézték meg, de ezek a leletek (legalábbis nálunk) az ellenanyag termeléssel együtt a védőnőhöz kerülnek, majd utólag kaptam meg.
A védőnő ettől függetlenül az eredményt beírja a kiskönyvbe, uhogy abban benne kellene lennie a vércsopotodnak is. Boldog babavárást!
2009. okt. 30. 11:22
2/9 anonim válasza:
Nálunk ugyanúgy működik, mint ahogyan az első válaszoló nagyon szépen leírta.
A védőnőhöz érkezett meg az eredmény, amit aztán beírt a kiskönyvembe.
Kellemes babavárás.
Üdv: 18 heteske
2009. okt. 30. 11:23
3/9 A kérdező kommentje:
2 eredményt én is megkaptam a védőnőtől.Az egyik a Hepatitises, a másik meg valami Anti-Treponerna pallidum antitest kimutatása Elisa.De ezen nincs rajta...
2009. okt. 30. 11:36
4/9 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem úgy volt, hogy ezt az egy leletet nem küldték ki a védőnőnek, hanem nekem kellett érte mennem a laborba.
2009. okt. 30. 11:52
5/9 anonim válasza:
nekem is a 12-dik hétten nézték meg nekem be kellett mennem érte.sztem minnél elöbb nézz utana mert ha esetleg negatívos vagy akkor kéne nézni ellenanyagot is.ami nagyon de nagyon fontos.mert szülés útán lehet belöle próbléma.én is negatívos vagyok akkor tudtam meg sőtt még meg is jegyezte a védőnőm h lassan 40 éve védőnő de ilyen ritka vércsoportú kismamával nem nagyon találkozott.a dokim is többször küld ez miatt ellenanyag szűrésre.:(mindenképp nézz utána
2009. okt. 30. 13:20
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem is be kellett mennem a vérvételes eredményért, de nem adtak vércsoportos papírt....Köszönöm az infókat, mindenképp utána járok!
2009. okt. 30. 13:25
7/9 anonim válasza:
Akár te kaptad meg az eredményeket, akár a védőnő, a kiskönyvedbe bele kellett, hogy írják. Ha van eredmény róla akkor benne van. 5. oldal 2. sor legalábbis nekem. Ilyennek lenni kellene már 21 hetesen, hiszen fontos. Én 0 neg. vagyok küldenek is mindig vérvételre ha kell ha nem.
23 hetes
2009. okt. 30. 17:16
8/9 anonim válasza:
Ha nem találod a kiskönyvedben az eredményt , akkor menj be a védőnődhöz és kérdezz rá. lehet valamiért elmaradt, ha így van akkor elküld majd a 24.hetes vérvétellel együtt. fontos h meglegyen a szülésig.
2009. okt. 31. 09:31
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket!A kiskönyvemben se szerepel, valamiért elmaradt...Na sebaj, majd utánajárunk:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!