Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek volt éjszakai lábgörcse...

Kinek volt éjszakai lábgörcse a terhesség legelején - (3-5) hét? és meddig tartott?

Figyelt kérdés
csak a lábatok görcsölt?
2013. aug. 23. 00:38
 1/6 Babeli Zurzavar ***** válasza:
az elsonel a 37. hetig (akkor szultem) a masodiknal a 36. hetig (itt tartok most) :-( sajnos nekem nem javult igazan...
2013. aug. 23. 07:27
 2/6 anonim ***** válasza:
szedj MG-ot.
2013. aug. 23. 08:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt, szedj Magnéziumot, nekem bevált :)
2013. aug. 23. 09:15
 4/6 Julie S ***** válasza:

Terhesség előtt is volt, azóta csak durvább lett. Előtte is szedtem rá magnéziumot, azóta még többet szedek. És ha nem is ekkora adagban szedem majd, de nem fogom abbahagyni szülés előtt sem.

34hkm

2013. aug. 23. 09:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem a 18. hét körül kezdődött és azóta is tart.Szedem a magnéziumot,de hiába.Csak a lábszáram,meg a lábfejem szokott görcsölni,szinte minden este.Nagyon bosszantó érzés.

30hkm

2013. aug. 23. 18:03
 6/6 _mangó_ válasza:

Szia!

Nekem mar több mint egy hete tart, most vagyok a 12. Hetben, szerintem ez nem attol fugg, hogy hany hetes vagy.

Elviselhetetlen!! Ugy kepzeld el hogy labujjhegyen tudok jarni csak, ha leer a sarkam megorulok. Nekem jelentkezett dudor is a vadlimon, be is volt lilulva. Mentunk ugyeletre, azt mondtak hogy ki kell zarni a melyvenas trombozist mert annak eselye sajnos novekszik terhesseg alatt.

Megneztek a labamat ultrahanggal szerencsere nem talaltak semmit igy azt mondtak hogy ez "csak" feluleti venas trombozis es majd elmulik!! Koszonom ez igyis eleg ijeszto volt.

Ket napja kezdett csokkenni, nekem a diclofenac kenocsot ajanlottak ra, azt mondtak azt lehet terhesseg alatt is. En nem vettem hanem elkezdtem estenkent jegelni. Nem tudom mi okozza ezt, de tenyleg szornyu, dolgozni is alig birok :((

Remelem hogy nem kiseri vegig a terhessegemet.

Magneziumot en szedek napi 4 szemet, nem tudom mi lehet ez.

2013. aug. 23. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!