Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek egy terhes nőt...

Szerintetek egy terhes nőt előre kell engedni, soron kívül kell kezelni?

Figyelt kérdés

Véleményekre vagyok kíváncsi!

Egy gyorsétteremben dolgozom, és ma érkezett egy vendégpanasz (még a múlt hétről, tehát nem emlékszem pontosan a történtekre).

A nő azt írja, 2 kassza ment, sorban állt az egyiknél, és senki nem engedte előre. Amikor egy harmadik kassza is megnyitott, nem hívták előre, hogy ő rendeljen, pedig direkt "fájdalmas, fáradt arcot vágott" (ő fogalmazott így!), hogy észrevegyék, de nem engedte előre senki itt sem, pedig ő 5 hónapos terhes, és vagy 6-7 hónaposnak néz ki (saját maga szerint).

Erről mi a véleményetek?

2013. aug. 22. 15:09
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
na a panaszt megírni nem volt neki nyűg.... az i s vett el az idejéből nem?
2013. aug. 22. 19:35
 32/37 A kérdező kommentje:
én sem értem, mire jó ez az egész...
2013. aug. 22. 19:39
 33/37 anonim ***** válasza:
Ezert vontak le a beredbol 4 ezer Ft-ot? Ilyet a szerzodesed lehetove tesz? Ne hagyd magadat!
2013. aug. 22. 19:56
 34/37 anonim ***** válasza:

9. hónapban vagyok (és annyinak is nézek ki :) ), tömegközlekedést használok, járok minden felé. Sose kértem, hogy engedjenek előre. Ha megteszik, akkor megköszönöm és örülök neki, de sose várnám el.

Sajnálom a hölgy közeli ismerőseit, mert ha ilyen egy gyorsétteremben, akkor milyen hisztis lehet otthon...

2013. aug. 22. 19:59
 35/37 A kérdező kommentje:
Igen, mert ha vendégpanasz van, minden kasszástól megvonják a havi prémiumot, ami 4 ezer forint.
2013. aug. 22. 20:04
 36/37 anonim ***** válasza:

Én is sajnálom, hogy ez miatt Tőled vettel el pénzt. Az a baj, hogy vannak azért olyan emberek, akik azt hiszik, hogy nekik épp mindent szabad. Ez által ítélik meg a terhes nőket, mert van pár olyan, aki azt hiszi, hogy mert Ő terhes mindent megtehet.

Én voltam az aki azt írta, hogy elvárható lenne, de persze nem pattogok, ha ez nem történik meg. Csak egyszerűen úgy gondolom, hogy szebb lenne a világ, ha tekintettel lennénk a másikra. Ami persze nem jogosítja fel arra a terhes nőt, hogy így viselkedjen.

És még egyszer mondom, hogy sose voltam ilyen, pedig nagyon rosszul viseltem a terhességeimet.

2013. aug. 22. 21:40
 37/37 anonim ***** válasza:

Hát ez hihetetlen azért ez már durva főleg hogy 5 hónapos kismamán még talán annyira nem is látszik hogy terhes kb 20-22 hetes nem hiszem el hogy nem tud várni

én is kivárom a soromat mindenhol van ahol előre engednek van ahol nem szive joga mindenkinek, aki pl siet az valószínűleg nem fog előre engedni és nem azért nem mert bunkó

35 hkm

2013. aug. 23. 08:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!