Szerintetek egy terhes nőt előre kell engedni, soron kívül kell kezelni?
Véleményekre vagyok kíváncsi!
Egy gyorsétteremben dolgozom, és ma érkezett egy vendégpanasz (még a múlt hétről, tehát nem emlékszem pontosan a történtekre).
A nő azt írja, 2 kassza ment, sorban állt az egyiknél, és senki nem engedte előre. Amikor egy harmadik kassza is megnyitott, nem hívták előre, hogy ő rendeljen, pedig direkt "fájdalmas, fáradt arcot vágott" (ő fogalmazott így!), hogy észrevegyék, de nem engedte előre senki itt sem, pedig ő 5 hónapos terhes, és vagy 6-7 hónaposnak néz ki (saját maga szerint).
Erről mi a véleményetek?
Én is voltam terhes, sőt most is az vagyok, de miért kellene kivételezni?! Nem értem, hü.lye az a nő!
Én volt, hogy egy órát álltam a buszon, senki sem adta át a helyet, ez sokkal kellemetlenebb, mint a kajára várni a mekiben! Soha nem tettem szemrehányást, mert nem beteg vagyok, csak babát várok! Hogy mik vannak! Biztos valami gazdag pi.csa lehetett...
Haha...
Persze, nagyon jólesik az embernek, ha udvariasak és előre engedik, de elvárni...pláne egy gyorsétteremben!
Egyetlen helyen, az orvosi rendelőben van ez a kedvezmény, aminek megvan az oka.
Mi van akkor, ha két várandós áll a sorban, sorsot húznak, ki mehet előre?! :)
Egy:
Miért rátok panaszkodott,ha a többi vendég nem engedte előre?Itt a panasz értelmét is veszti,mert az eladók nem tehetnek róla,ha valakit a többiek nem engednek előre.
Kettő:
A bunkóságnak is van határa,hiába kismama az ember lánya.Azért nem kell szenvedni,mert valaki terhes,pláne direkt nem,ez szánalmas.Tudja,hogy általában sorba kell állni az üzletben,bárhol is vásárol.
Ja,és miért is engednék előre?Nem rosszul van,nem szülni megy,hanem enni!Úgy,mint a többiek.Ha meg betegsége van,ami "előreengedést kíván",akkor ne mászkáljon csak úgy,egyedül meg pláne.
Mi lesz majd 9 hónaposan vele?Messziről kiabál majd,hogy :
-Itt jövök!Terhesen!Úristen!Félre az útból,mindenki engedjen előre!
Én talán 1x kértem magam előre,mikor már nagy volt a pocim és majdnem bepisiltem,és csak 1 kg kenyér volt a kezemben...
Szerintem inkább a kisgyerekeseket kéne előre engedni...nekem 2 picim van,általában előttünk nyitnak meg új kasszát,és persze mindenki rohan oda...nálam meg a kicsi rend szerint üvölt a babakocsiban,a nagyobb meg már nagyon menne, még nincs 3 éves.De azért mindig kivárjuk a sort,soha nem kérem,hogy engedjenek előre...van hogy néha megsajnálnak,mikor tényleg nagyon ordít a pici,de ez kb 1x volt eddig.
Terhesen amúgy meg minek is kéne előre menni??Egy kis álldogálás még senkinek nem ártott meg....
Eddig 2x engedtek előre végeláthatatlan sorban egyel előrébb és hálás voltam érte (7. hónapban vagyok). De a kedvességet, előzékenységet én nem vártam el, mindkétszer úgy szólítottak meg, hogy tessék előre menni, én nem vágok ezért fájdalmas képet :)))
Ami bosszant, az a tömegközlekedés és ott sem azért, mert elsőbbséget kéne élveznem, de egyszer nekiestek egy hirtelen fékezéskor a pocakomnak, azóta félek, nehogy baj legyen és úgy vadászom a szabad ülőhelyeket, mint egy korty vizet a sivatagban. Akkor mindig izgulok, amikor nem tudok leülni, mert hiába kapaszkodom erősen, ha mások nem. De ekkor sem elvárás, csak a félelem diktál bennem.
Hülyeség.
És ha az előtte álló két nő is terhes volt,de csupán 2-3 hónaposak,és még nem látszik,akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!