Valaki megalmodta mar hogy fia vagy lanya szuletik?
Figyelt kérdés
Azt almodtam hogy lanyom fog szuletni es nem tudom hogy higyek-e benne?Mert meg nem tudom hogy mi lessz a picur.2009. okt. 29. 18:59
1/13 anonim válasza:
Én is megálmodtam, de nem hiszek benne. Januárban megmondom, hogy bejött-e :)))))))
Lehet, hogy csak azért volt álmomban lány, mert talán egy ici-picit jobban vágyom rá, a fiútól tartok kicsit.
2/13 anonim válasza:
Nálam mindkét gyereknél bejött (fiúk), de az ellenkezőjét is hallottam már.
3/13 anonim válasza:
Azt mondják,hogy mindig az álmok ellenkezője fog beválni,hát én vagyok az ellenpélda:)
15 éves koromtól,hetente minimum egyszer azt álmodom,hogy egy kislánynak adok életet és láss csodát,Abigél kisasszony igénybe vette a szolgáltatásaimat:))
4/13 anonim válasza:
Szia!
Én anno megálmodtam és bejött tényleg fiú lett:))
5/13 anonim válasza:
Szia!!!!én álmodtam fiut is lányt is de a lányt többször és én is lányos vagyok inkább ha szabad igy fogalmazni és bejött!!!habár még csak 25+2hetes vagyok de látuk a nuniját uh-n és tuti hogy kiscsajom lesz!!!!!!kellemes babavárást!!!
6/13 anonim válasza:
szia én nem álnotam meg ,de a növéremát megálmotam és utána megnéztem egy álmoskönyvet és az volt beleirva hogy az álom belinek az elentéte lesz vagyis ha lánnyt álmodsz fiu lesz és ugyan igy forvitva!!!
7/13 anonim válasza:
de amugy szerintem mindegy csak egészsésges legyen!!
8/13 anonim válasza:
en fiuval almodtam, onnantol kezdve tudtam, h fiam lesz. az is lett.
9/13 anonim válasza:
Én 12hetesen azt álmodtam szoknyákat, és rózsaszín kis cipőt veszek a tescóban, és egy göndör hajú kislány áll mellettem!Lányom lett, igaz a haja mint a szög!
10/13 anonim válasza:
Én fiút álmodtam, lány lett, de nem bántam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!