Miért fáj ennyire a fejem? Amióta terhes vagyok, sokat fáj, eléggé kellemetlen. Ma is egész nap hasogat, de nagyon, már hányingerem is van. Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Vizes ruha, pihenés nem segít. 19 hetes vagyok.2008. jún. 30. 18:02
1/9 anonim válasza:
A hormonok miatt sajna.
El fog múlni.
2/9 anonim válasza:
Szerintem szólj a dokidnak.Az állandó ,erős fejfájás terhességi toxémiára is utalhat.Ne haragudj,de jobb félni...
3/9 anonim válasza:
hormonok, és ebben a melegben a melegtől is és ha kevés folyadékot iszol. Igyál sokat hátha jobb lesz!
4/9 anonim válasza:
Nekem is sokat fáj, főleg este de rájöttem, hogy lehet a fáradtság miatt néha, legalábbis én arra fogom. Van mikor egyszercsak elmúlik,de van mikor nekem se segít semmi.:(
Nekem pl. ha nagyon-nagyon fájt a fejem rá fél órára tuti rókáztam egyet. Mostanába hál'istennek már nem "csak" a fejem fáj néha.
5/9 anonim válasza:
Nekem is sokat faj a fejem,gyogyszert nem enged a vedonom,javasolta a sok folyadekot.Vagy segithet egy poharka sos viz,hat ha megbirod inni...19 hetes kismama
6/9 anonim válasza:
Én is fejfájós voltam sokáig a terhesség alatt.Hamarosan elmúlik valószínű.Próbáld ki a vietnámi balzsamot.Van fájdalomcsillapító tapasz is,az hosszabban fejti ki hatását,mint a balzsam.4 db van egy csomagban és kb 150 ft.Ezek természetes dolgok,nem gyógyszer,de segíthet.
7/9 anonim válasza:
Nekem is sokat fáj 1-2 hete, nekem sajnos nem segit sem a mentolos balzsam, sem vizesruha. Napi 2 algophyrint be lehet venni, de ne essél túlzásba. Nekem 4-5 naponta kell felet bevennem, attól elmúlik.
Vigyázz magadra.
18 hetes kismama
8/9 anonim válasza:
Az első babámmal sosem fájt a fejem, szülés után viszont frontérzékeny lettem. Mostanra olyan vagok, mint egy béka. Napokkal a változás előtt megérzem a szelet, az esőt. Sajnos fejfájással. Most a második babám alatt is sokat fáj a fejem. Nekem sem segített a pihenés, a borogatás. A második trimeszterben elkezdtem szedni a béres trinell pro nevű vény nélkül kapható, terhesség ideje alatt is szedhető fájdalomcsillapítót. Nagyon tartós és nagyon gyorsan hat.
9/9 anonim válasza:
17.hetes terhes vagyok nekem is állandóan hasogat a fejem terheseg előtt szinte sose fájt a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!