Baj, ha a 18. héten még mindig nem érzek magzatmozgást? Első babás vagyok. Nem tudom mit is kellene figyelnem, főleg úgy, hogy esténként kicsinál a puffadás.
Szia,
én 19 hetesen éreztem meg először. Nem kell figyelni, mert ha megmozdul egyből tudni fogod, hogy a pici zizeg bent :) Nagyon boldog érzés lesz! :) :)
Boldog Babavárást!
10 hós anyukája
Szia, ne aggódj, lehet, hogy úgy fekszik, hogy pont elfogja valami. Egyesek szerint olyan érzés, mintha buborékolna benned valami, de nekem olyan volt, mint az izomrángás, csak a pociban :)(Aznap, mikor először éreztem biztosra, szinte röpültem a boldogságtól, úgy mentem munkába... :) )
Lehet, hogy a húsz, huszonkettedik hét körül érzed majd csak, de fantasztikus érzés lesz, szorítok!
Szia!
Én 17 hetesen éreztem elöször de megbeszéltem magammal hogy biztos nem az volt. nekem olyan volt mintha korogna a hasam de egészen lent. Lehet már érezted csak elsiklottál felette mert nem volt olyan erős. Következőnek Én csak 20 hetesen éreztem. Közben kiderült hogy első fali a lepény és azért nem érzem még most sem annyira. Felfogja az ütést. :) Lehet neked is hasonló a helyzet! ki tudja? :)
Köszönöm szépen a válaszokat! Picit megnyugtattatok. Bizonyám lehet, hogy már éreztem, mert kb egy hete éjszaka arra ébredtem, hogy olyan volt, mintha valami ott megreccsent volna (nem a hang, hanem az érzés volt olyan). Ilyet azóta mégegyszer éreztem.
Próbálok türelemmel várni a Kicsikém első "igazi" jelentkezésére. Köszönöm mégegyszer a válaszaitokat.
Amiket lehet érezni az elején:
lágy kaparászás-féle, vagy
kígyó (mintha az siklana a hasadban), vagy
buborékok.
És még ráértek, 2-3 hétig is eltarthat még, mire biztosan megérzed. Na de aztán!!! :)))))))))
Szia ne aggodj nincs baj én is aggodtam nagyon vártam hogy mocorogjon 20 hetesen mozdult meg elősször a kisasszony..:-))
Azóta folyamatosan érzem miden nap egyre sűrűbben de kaja utánn midig...:-)Tudni fogod hogy a babád az..:-))
Üdv 24 heteske.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!