Neves kérdés! Hogy tetszik nektek a Hunor név? Hogyan becéznétek? Valami régebbi magyar nevet szeretnénk a babónknak. Van esetleg tippetek ( becenévvel együtt)?
Szerintem nincs ezzel a névvel semmi baj. Kérdező, ne hallgass másra, mert nincs olyan név, ami mindenkinek tetszik.
Olyan nevet válasszatok, ami nektek tényleg tetszik, és ami valóban viselhető a gyerek szempontjából. A Hunor pedig egy ilyen név:)
nekem tetszik :) De nem becézném. Kisfiam Levente, őt sem becézgetjük, csak a rokonok becézgetik.
Nekem, ami még tetszik : Attila, Etele (Attila régi változata), Zétény, Árpád.
Én is magyar név párti vagyok, a kisfiam Botond, Botinak hívjuk.
A Hunor is tetszik, csak azért húztuk ki a listáról, mert a Huni becézés nagyon nem tetszik.
Kedvenceim még a Zente és a Zolta. Előző Zeni, utóbbi Zola.
Fogalmam sincs, hogy miért pontozott le ennyire bárki is :) Mindenesetre örülök, ha valaki ennyire fel tudja turbózni magát azon, hogy egyesek szerint a Hunor igenis szép név és egyáltalán nem szükséges becézni. Utánam is sokan osztották ezt a véleményt, valamiért mégis az enyém csapta ki a biztosítékot, amit egyáltalán nem bánok, csak szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy itt racionálisan alátámasztott választ úgysem fogsz kapni, mindenki szubjektív megítélése alapján fog véleményt alkotni. Van, aki úgy, hogy kiírja, van, aki pontozgat zavartalanul és suttyomban.
Mindenesetre kívánom, hogy megtaláld azt a nevet, ami számodra megfelelő mindenféle egyéb külső ráhatás, vagy befolyásoló tényező nélkül.
Nekem nem tetszik a Hunor név, viszont a keresztfiam Hunor és őt imádom és a szülei ezt a nevet választották neki, és ezt csak nekik van joguk megítélni. Nekik tetszik és kész, senkinek nincs beleszólása.
Kedves Előző! Igazad van, hogy nincs olyan név ami mindnekinek tetszene. Visszaolvastam a válaszokat, egy olyat találtam ami telejsen le van pontozva. Nem lehet, hogy nem azért lettél lepontozva, mert azt írtad, hogy hülye becenév a Huni és esetleg aki így becézi a gyerekét, azt ez rosszul érintette? Ezt tapasztalatból írom, mert az én egyik kislányom Flóra, őt Lolának becézzük beszédhibás ikertesója után. Nem terveztük őt Lolának hívni, de mégis Lola lett. Rendszeresen megkaptam már, hogy ez milyen rib..ncos név és mennyire gáz, hogy így becézzük. Biztos vannak szebb becenevek, de nagyon rosszul esik a szülőnek, amikor bántják a gyereke nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!