Akik 18-23 kg-t szedtek fel terhesség végére szülés után hány kg maradt rajtatok és mennyi idö alatt ment le, szoptattál vagy nem? és hány grammal született a baba?
Figyelt kérdés
38 hetes kismama vagyok és plusz 18 kg van rajtam sajnos.Nem vizesedem és nem eszem sokat!Igaz az utolsó trimesszterben híztam a legkevesebbet.Vêkonyan kezdtem a terhességet 166cm 52 kg és sajna hízékony vagyok.2013. aug. 20. 19:48
1/8 anonim válasza:
Szia! Én 27 kilót hiztam a lànyommal.68-al kezdtem és 95-el mentem szülni.89-el jöttem haza.3450 gramm volt a kicsim.Sajna csak 2 honapig szopizott.Kellett 1,5 év,hogy lefogyjak 60 kilóra.
2/8 anonim válasza:
Szia. 163 és 53 voltam a teherbeeséskor. Vizesedtem az utsó 2-3 hétben, nagyon, 39. hétben szültem. Középidőszakban jött rám a legtöbb, konkrét falási rohamaim voltak, amit nem tagadtam meg (mai eszemmel már nem így tennék, ha meg bírnám állni).Szüléskor 22 kg volt rajtam az induláshoz képest, szüléssel 5 kg ment le+ az első másfél hétben még 6 ami víz volt.Sajnos már a harmadik héttől tápszerre kényszerültünk, tehát szoptatás fogyasztó hatásáról nem tudok nyilatkozni. Jelenleg 58-60 kg vagyok, ami kb 1-1,5 éves korára állt be, minimális sportolással és étkezés visszaszorítással. Lejjebb egyszer ment időlegesen családi válság miatt, de az vissza is jött sajna ahogy rendeződött a dolog. Szerintem alkatilag ez a kicsi már rajtam is marad. Leginkább hastájékon. Sajnos képtelen vagyok rávenni magam a drasztikusabb fogyókúrára, a nasit kiiktattam és enni is mértékkel, válogatva próbálok. Ja, kisfiam 3500-al és 50 cm-rel született.
3/8 anonim válasza:
Szia.Én 50 kg-mal kezdtem a terhességet (165 cm)és a vége +18 kg lett,vagyis 68al mentem szülni.Nekem akkor az utolsó két másfél hónapban ment fel a legtöbb.Másfél évig szoptattam,57-58 tól sosem ment lejjebb csak most decemberbe 3 év után voltam 54,és ennyivel kezdtem a mostani terhességemet.Most a 33. hétben vagyok +10 ,de úgy érzem megint úgy mint akkor megint gyorsan kezdek hízni,és persze éhesebb is vagyok.Pedig még 7 hetem van.Lehet most is meglesz a 18 a végén,amit nem szeretnék.
4/8 anonim válasza:
164 cm vagyok, 61 kg voltam 10 hetesen, 76 kg voltam az utolsó mérlegelésen (36 hetesen). 38 hetesen szültem, nem tudom híztam e. 7 hónapig sikerült szoptatnom. Lement a súlyom 65 kgra. Másfél évvel a szülés után tudtam rávenni magam egy kezdetleges diétára és hébe hóba tornázgatásra. 4 hónap alatt 8 kg le is ment. Most pár hete elkezdtem egy keményebb diétát és rendszeresen sportolok. Lányom már betöltötte a 2őt. Remélem sikerül az 50 kgot megközelítenem.
5/8 Kiscsillag7906 válasza:
Szia. Az első két terhességemnél 20kg-t szedtem fel, a harmadiknál 22kg. 46kg- val kezdtem mindhárom terhességemet. Az első és màsodik fiamat 6 hónapig szoptattam, a kicsi fiam 15 hós még elég sokszor szopik. Szüléseim után kb 5 hónapra rá ismét vékony voltam. Pedig nem fogyóztam soha. 163cm vagyok most 46 kg. Szerettem volna ha az a pár kg rajtam maradt volna szülés után. De sajnos nem így lett. Az első fiam 3550gr 52 cm, második fiam 3530gr 49cm, harmadik fiam 3880gr 51 cm volt.
6/8 anonim válasza:
Szia!
Én 55/172 cm voltam a terhesség előtt,szülni már 80kg-al mentem! Nagyon sok feljött rám! Kislányom 2900g és 50 cm-el jött a világra! Kicsit sok felesleg volt rajtam! Most 16 hónapos múlt,még cicizik és most vagyok 60kg! Sajnos a csípőmön még sok felesleg van,de nem hiszem,hogy az lemegy valaha az életben! :)
7/8 anonim válasza:
én pont 18-at szedtem magamra, viszont nagy babám lett (4 kg), meg vizes voltam, így 12 kg lement a szülés után 1 héttel (vizes voltam szülés után is)
8/8 anonim válasza:
SZia! Én 159 cm 60kg-val kezdtem és 75 Lettem. 10 Kg rögtön lement. Én sem vizesedtem. Kicsilányom2950 grammal 50cm vel született meg. Ahogy szoptatsz szép lassan le fog menni a fölösleg. (Kell valamiből tartlmasnak lennie a tejcsinek, nem csak attól amit eszel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!