27-28 hetes kismamik, hogy álltok a baba holmikkal?
Figyelt kérdés
28. hetet töltöm és úgy érzem alig van valamim megvéve. Kocsi, babaruhák, cumisüvegek és egy pár apróság már ,eg van, de hiányzik még a kiságy, a gyerekülés az autóba, kiskád és hasonló nagyobb holmik. Költözni is szeretnénk a jövőhónapban, érkezek még szerintetek megvenni mindent?
November 15-re vagyok kiirva.
2013. aug. 20. 19:32
1/5 anonim válasza:
én a költözés elött tuti nem vennék semmit, annyival kevesebb dolgot kell legalább elvinni. Sokan csak az utolsó 1-1,5 hónapban vesznek meg midnent. söt a babakocsit sokan scak a szülés után.
2/5 anonim válasza:
Hát babakocsit..ruhákat..bébiőrt....ennyi....el vagyok csúszva...külföldről megyek haza szūlni október 20ra vagyok kiírva...szeptember 7.én megyek haza....9.én meg szeretnék venni mindent...31 hkm :-)
3/5 anonim válasza:
Habár 25 hetes vagyok, de azért válaszolok neked. Még semmit nem vettem. Ajyndekba kaptunk egy bőrönd babaruhat, amit az öcsém vasarolt a kislányomnak Angliában, es egy brit barátunk kötött gyönyör pulovereket., sapkákat, kiscipőket.Kineztuk a baba bútort igy az mar eldöntött, hogy milyen lesz.Csak idoben meg kell rendelni, amivek meg várok mert lakasfelujitasban vsgxunk.Nem tudnam hova renni.A babakocsi meg kérdéses mert 2 koz9ott vacillalok de a csalad nagy resze le akar beszélni arról ami igazán tetszik, mert nagyon drága. Legszivedebben en is szules utan vennem meg, de masfel hónap mire megerkezik, miutan megrendelem.
4/5 anonim válasza:
30 hetes vagyok, okt 27-re vagyok kiirva. Semmit nem vettem meg. Orokoltunk: racsos agy, babakocsi, mellszivo, bebior es legzesfigyelo, csomo body. Holnap jon a festo + megrendeljuk a szekrenyt az asztalostol. Vasarolni akkor kezdek, ha beallitottuk a szekrenyt, h egybol el tudjam pakolni. Az orokolt holmik igy is zsakokban allnak a lakasban...
5/5 anonim válasza:
nov 13-ra vagyok kiríva:) Szintén úgy állok mint te, ugyan mi nem költözünk, csak éppen a lakásfelújítás közepén tartunk:)nekünk még babakocsi sincsen:) a végéig meg lesz minden, ne aggódj:) Nekünk vannak babaruhák, cumisüveg, pár játék, és kb ennyi:) a többit majd jövő hónapban lassan beszerezzük:) Boldog babavárást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!