Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27-28 hetes kismamik, hogy...

27-28 hetes kismamik, hogy álltok a baba holmikkal?

Figyelt kérdés

28. hetet töltöm és úgy érzem alig van valamim megvéve. Kocsi, babaruhák, cumisüvegek és egy pár apróság már ,eg van, de hiányzik még a kiságy, a gyerekülés az autóba, kiskád és hasonló nagyobb holmik. Költözni is szeretnénk a jövőhónapban, érkezek még szerintetek megvenni mindent?

November 15-re vagyok kiirva.

2013. aug. 20. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
én a költözés elött tuti nem vennék semmit, annyival kevesebb dolgot kell legalább elvinni. Sokan csak az utolsó 1-1,5 hónapban vesznek meg midnent. söt a babakocsit sokan scak a szülés után.
2013. aug. 20. 19:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát babakocsit..ruhákat..bébiőrt....ennyi....el vagyok csúszva...külföldről megyek haza szūlni október 20ra vagyok kiírva...szeptember 7.én megyek haza....9.én meg szeretnék venni mindent...31 hkm :-)
2013. aug. 20. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Habár 25 hetes vagyok, de azért válaszolok neked. Még semmit nem vettem. Ajyndekba kaptunk egy bőrönd babaruhat, amit az öcsém vasarolt a kislányomnak Angliában, es egy brit barátunk kötött gyönyör pulovereket., sapkákat, kiscipőket.Kineztuk a baba bútort igy az mar eldöntött, hogy milyen lesz.Csak idoben meg kell rendelni, amivek meg várok mert lakasfelujitasban vsgxunk.Nem tudnam hova renni.A babakocsi meg kérdéses mert 2 koz9ott vacillalok de a csalad nagy resze le akar beszélni arról ami igazán tetszik, mert nagyon drága. Legszivedebben en is szules utan vennem meg, de masfel hónap mire megerkezik, miutan megrendelem.
2013. aug. 20. 20:55
 4/5 anonim ***** válasza:
30 hetes vagyok, okt 27-re vagyok kiirva. Semmit nem vettem meg. Orokoltunk: racsos agy, babakocsi, mellszivo, bebior es legzesfigyelo, csomo body. Holnap jon a festo + megrendeljuk a szekrenyt az asztalostol. Vasarolni akkor kezdek, ha beallitottuk a szekrenyt, h egybol el tudjam pakolni. Az orokolt holmik igy is zsakokban allnak a lakasban...
2013. aug. 20. 23:11
 5/5 anonim ***** válasza:
nov 13-ra vagyok kiríva:) Szintén úgy állok mint te, ugyan mi nem költözünk, csak éppen a lakásfelújítás közepén tartunk:)nekünk még babakocsi sincsen:) a végéig meg lesz minden, ne aggódj:) Nekünk vannak babaruhák, cumisüveg, pár játék, és kb ennyi:) a többit majd jövő hónapban lassan beszerezzük:) Boldog babavárást:)
2013. aug. 21. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!