Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sok magzatviz mitől lehet?...

Sok magzatviz mitől lehet? Mindenképp valami kórosat jelez?

Figyelt kérdés
Afi :19cm....kb.3hete áll fent ez az állapot. Cpv, torch, cukorterheles, kenet vizsgálat minden rendben van. Genetikai uh (pluszban voltunk emiatt kettőn is) minden rendben talált. De a víz többlet továbbra is fennáll. Nem tudják mi okozza. Mivel szülésig kb. 2 hónapom van így rendkívül megvisel a dolog. Miért van?? Volt valakinek hasonló? ? Babával minden rendben volt? ??????? Nagyon nagyon aggódom :-( Annyi szörnyűseget olvasni erről. .

2013. aug. 20. 17:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jót nem jelent. De ne aggódj, leírom, velem mi volt: pont 1 éve, az ikrekkel voltam terhes. Dokim szabin volt, másik doki uh-zott. Azt mondta, hogy az átlagosnál több a magzatvíz, mindkét babánál, és ez nagyon nagy gond. Megkérdezte, van-e orvosom. Mondom, igen, de szabin van. Igen? Akkor mondjam neki!!!!!!! Azt a napot végig sírtam. Akkor voltam kb. 4-5 hónapos terhes. Aztán jött a dokim, uh, és semmi gondot nem látott. Azt mondta, nem is több, egyiknél sem. Mindekettő egészséges lett.
2013. aug. 20. 18:05
 2/11 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos saját orvosomonon kívül még másik kettő is megerősítette. Cukorterhelesem is rendben volt. Szóval nem értem. ..de ők sem. Már 3hete talán lassan 4fenall és nem változik a 19rol
2013. aug. 20. 18:09
 3/11 anonim ***** válasza:

Kívánom, hogy semmi gond ne legyen!

[link]

2013. aug. 20. 19:28
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem is több volt, de eszembe sem jutott, hogy baj lehet .

Nem is lett. Már 2 éves múlt a kislányom

2013. aug. 20. 19:43
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon sok volt a magzatvizem, szó szerint idézem: a baba 2x is elférne benne. Nekem is minden vizsgálatom rendben volt, a baba is rendben volt testileg. Én is nagyon paráztam emiatt, hiszen csupa szörnyűséget olvastam erről. Azóta már megszültem, nem derült ki mitől volt sok a magzatvíz. A szonográfus mindig csak azt mondta nekem, mivel nem találnak testi okot a babánál, valamiféle egyensúly felborulásról lehet szó (mindig így mondta, nem tudom mit jelent pontosan). A babával minden rendben van hála Istennek.

Én azt mondom neked, ha minden vizsgálatod rendben van, és a babán sem találnak semmit, akkor megnyugodhatsz.

2013. aug. 20. 19:56
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm !! Próbálok megnyugodni. .tényleg rendben találtak. Voltam gén diagnosztikai központba is ott is minden ok volt. Vér eredmények mind tökéletes. Férjem szerint nem kellene ennyit olvasni a neten. Lehet igaza van.
2013. aug. 20. 20:02
 7/11 krisztivan ***** válasza:
Nekem is nagyon sok vizem volt.Cukor,ultrahang,szívultrahang minden rendben volt.Két méhlepényem is volt:-)) Hatalmas fiam született de egészséges és minden rendben vele,3 éves lesz:-))Nyugalom mert a fölösleges idegeskedés többet árt:-)) Szép babavárást neked.-)
2013. aug. 20. 20:07
 8/11 A kérdező kommentje:
:-):-) :-) Köszönöm !:ilyenkor olyan könnyen paranoiás lesz az ember !!!!!:-)
2013. aug. 20. 20:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Nyugi! Nekem mindkét gyerekemnél elég sok volt. Annyit mondtak, hogy ez lehet alkati dolog is ha minden más rendben van. Engem még ezekkel az adatokkal sem rémisztgettek, azt mondták legalább jobban elfér és az sokkal rosszabb lenne ha kevés lenne a víz.Mondjuk elküldtek egy csomó plussz vizsgálatra, biztos ami biztos, meg sok UH volt a végén emiatt.Írok neked adatokat, hogy megnyugodj: 30.-31.hét 23 cm,36.-37.hét 28 cm, 38.hét 30 cm A babának kutya baja, 18 hónapos tünemény. Mondjuk szép nagy volt, 4450 grammal született. Nyugalom! Semmi baja!!!! :D Pihenj sokat!
2013. aug. 20. 21:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem olyan rendellenességgel született a kisfiam, aminél sok magzatvíznek kellett volna lennie, mégis normál mennyiségű volt és az uhkon sem láttak eltérést. (Én is 2x voltam genetikai uhn, az Istenhegyen is a saját parám miatt.) Szóval nem törvényszerű, hogy a sok magzatvíz problémát jelent és a normál mennyiség sem "garancia" semmire. Ne aggódj, szurkolok, hogy minden rendben legyen!!!
2013. aug. 21. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!