Először valami A betűs tesztet csináltam, ha jól emlékszem, Angel-t. Azt mutatta, hogy nem vagyok terhes, pedig az voltam. Direkt nagyon érzékenyet kértem, mégis tévedett. Valószínű korán volt még. Szinte biztosan tudom, hogy mikor volt a beágyazódásom, épp aznap, amikor meg kellett volna jönnie. Ehelyett begörcsölt a méhem és a petefészkem jobb oldalt és 2 napig barnáztam. Vettem ezt a nagyon érzékeny tesztet, főleg mert a féloldalas fájdalom miatt sürgősen ki akartam zárni a méhen kívüli lehetőségét. De nem csináltam meg, mert 3. napra megjött a menzim. Éreztem, hogy a barnázás szokatlan volt és ki kéne vizsgáltatni, de menzi alatt nem akartam nőgyógyászhoz menni. Aztán meg mindenféle fájdalom megszűnt, meg is nyugodtam. Csak aztán az tűnt fel, hogy nem akar elmúlni a menzeszem. 2 nappal tovább tartott, mint szokott. És erősebb volt a szokásosnál. Na gondoltam, akkor mégiscsak megcsinálom a tesztet, mert ez minden csak nem szokványos...mégiscsak féltem a méhen kívülitől. Menzi után csináltam a nagyon érzékeny teszttel egy reggeli vizsgálatot, de azt mutatta, hogy nem vagyok terhes. Oké, megint tök jól éreztem magam, valahogy éreztem, hogy nem vagyok beteg, ezért úgy döntöttem, várok még egy menzeszt és ha akkor is vacakol, csak kivizsgáltatom ezt a hormonzavart. De a következő menzeszem nem jött meg. 3-4 nap után már gyanút fogtam. Nem siettem el az újabb tesztet, mert időbe telt, mire rájöttem, hogy mikor is kéne megjönnie, ugyanis olyan rendetlen vagyok, hogy nem írtam fel, kénytelen voltam valami eseményhez kötni, de szerencsére ez sikerült...Kicsit furán éreztem magam, plusz vízszerű folyásom lett. Utánanéztem, rögtön megtaláltam a rákot, mint lehetséges okot...vagy mióma...meg esetleg terhesség...Vártam még néhány napot, amikorra már tutira meg kéne jönnie, aztán csináltam egy Medi Lab tesztet és olyan pozitív lett, hogy annál pozitívabb nem is lehetett volna. 1 hét múlva újra teszt, újra pozitív és aznap már meg is kaptam az első ultrahang képet:) Már a szíve is vert. Akkor voltam 7 hetes és 3-4 napos az ultrahang és az én véleményem szerint is (mivel a barnázás az volt, aminek gondoltam: beágyazódás. Így utólag visszagondolva ez elmúlt 5-6 évben kb. 3-4-szer biztos, hogy megfogantam és abból 1-szer vagy 2-szer be is ágyazódott, de elment az első menzesszel és sose mutatta ki teszt. Szóval szerintem nagyon sok esetben negatív teszt ellenére tényleg van terhesség, csak nem marad meg. Csak azért gondolom ezt, mert ilyen beágyazódásos vérzésem már egyszer tutira volt, de hogy mikor ment el a baba, azt nem tudom. A szúrkálások és görcsök már csalókábbak, éveken át petefészekciszta ugyanilyen fájdalmakat okozott, sőt egyszer még hányingert és hőemelkedést is...