Mit jelent a toxoplasma eredményénél, hogy IgG 24.6 IU/ml reaktív és IgM 0.72 nem reaktív?
Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 11:48
1/4 anonim válasza:
Szia! Sajna nem tudom, csak annyit, hogy az IgG, IgA és IgM mindegyik antitestet jelent, a reaktív, hogy termelődik, és egyre több van (több az átlagosnál). De a dokid bizti tud segíteni.
2/4 anonim válasza:
Mindenképp kérdezd meg az orvostól, hogy ez pontosan mit jelent! Nekem csak negatív/pozitív volt rajta, szerencsére negatív!
3/4 anonim válasza:
Az IgG ha pozitív, mint ahogy a te esetedben, akkor azt jelenti hogy valamikor már átestél a ferőzésen, ami most jó.Az Ig M ami pedig negatív nálad, az azért mert aki egyszer már átesett a fertőzésen az védetté válik a betegséggel szemben.Szóval ez az eredmény a legjobb. Védett vagy ellene te is és a babád i. Remélem segítettem. 26 km-eü-s
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget.
2009. nov. 2. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!