Mért akar fájdalmat okozni a párom?
Őszintén kérdezed? Csomagolj össze és hagyd ott a párodat. Ilyen embernek nem szabad gyermeket szülni. Egy kis " szünet " észheztéríti ne félj, majd kaparja majd a küszöbödet.
2008. jún. 30. 14:41
Hát ez semmiképpen sem szép tőle... egy várandós nőnek pláne nem tesz jót a zsarolás (de amúgy sem). Meg kéne értenie, hogy a babának árt azzal közvetve, ha téged bánt.
Egyedül arra tudok gondolni, hogy félti a babát, hogy el tudjátok-e majd rendesen tartani, ha megszületik (főleg, ha esetleg ő sem keres túl jól). Dehát könyörgök, akkor úgysem tudsz majd dolgozni, úgyhogy így sem igazán értem... nálunk is csak a párom dolgozik, így nem vet fel minket a pénz, de még soha elő se hozta, hogy most menjek el melózni.
Mivel zsarol egyébként pontosan? Remélem, azért nem olyannal, hogy elhagy!
2008. jún. 30. 14:41
Elnézést hogy megkérdezem, de miért nem dolgozol? Veszélyeztetett vagy, vagy van már másik baba, akivel otthon vagy?
Egyébként ha most ezt csinálja, mi lesz később?
2008. jún. 30. 14:47
4/11 A kérdező kommentje:
Párom egy TESCOBAN dolgozik és oda akar engem is berakni.Akkor megérteném ha elején tartanék a terhességgel,de így már pocival nem sokan vennének fel.Ha meg összeveszünk azzal zsarol,hogy Anyámnak olyat mond ami nem is igaz.Kitalálna olyan történetet amivel csak az én életemet tenné tönkre.Nem értem miért ilyen.
5/11 A kérdező kommentje:
olyan szakmám van amit terhessen nem ajánlatos csinálni,mert sokat kell állnom és sétálnom.Személy és vagyonőr vagyok.Párom erre még anno azt mondta,hogy nem kell addig dolgoznom míg nem bölcsis a gyerek.De azóta ez a helyzet megváltozott :(
Elötte nem volt ilyen? Nem gondolod, h a felelösség ilyesztette meg?
2008. jún. 30. 14:53
7/11 A kérdező kommentje:
Babavárás elött nem volt ilyen.Csak mostanában,hogy babás vagyok.Nagyon rossz,mert ilyenkor szükségem lenne rá,de néha leszarja a fejem mindha nem is érdekelné őt,hogy apa lesz.
de azért táppénzt kapsz, ugye?
2008. jún. 30. 16:59
Most komolyan: Tescoba akar téged küldeni dolgozni? Zsarold meg te is.Ha nem hagyja abba, ezt a terhes vagy dolgozz dumát elhagyod. Lenne a hejedben, egyből csöndbe lenne. Szedd össze a cókmókod és indulás.... ha magábaszáll talán eszébejut, hogy talán nemkellett volna...
2008. jún. 30. 18:49
Ilyennel zsarolni,ne haragudj?! Anyukád is biztos ismeri a párod annyira,hogy nem hinne neki.A saját anyád ismer téged valószínű,így tudja mit hihet el rólad és mit nem.Illetve észrevenné,hogy őszinte vagy vagy sem amikor cáfolod.Azt te érzed,hogy tudsz e még dolgozni.Sokáig már biztos nem,de ha úgy érzed akár 3-4 hónapot még mehetsz.Én 7 hónapos koromig dolgoztam teljes munkaidőben (napi 9 óra ácsorgás),majd a 8. hónapban csak napi pár órát.Két héttel a szülés elött álltam le teljesen,mert nekem így volt jó.De ez az én választásom volt és nem a páromé.Nem ő érzi azt,hogy te mit bírsz és mit nem.Ezt csakis te tudod.Beszéljétek meg ezt az egészet szerintem,de ne hagyd magad zsarolni.Mit képzel ez magáról?
2008. júl. 1. 00:55
Kapcsolódó kérdések: