8-10 foggal már fájdalmat tudott okozni a babád szopi közben? Mikortól vált kellemetlenné a szoptatás?
1-2 foggal is tud harapni, ha épp arról van szó. Sőt, már fog nélkül is, ha a feszülő, kemény ínyét összezárja.
Nem gondolom, hogy emiatt abba kellhet hagyni a szoptatást, maximum akkor, ha a baba minden figyelmeztetés és próbálkozás ellenére sem hagy fel a rágcsálással. De általában ennek is meg szokott lenni az orvosolható! oka. - Engem pl. akkoriban harapdált a lányom, amikor nem vettem észre, hogy már gyorsabban és rövidebb idő alatt kiszopizik és tovább tukmáltam neki a mellem. Szegénykém más mód híján így közölte velem, hogy köszöni, de elég volt neki annyi is. Nem tartott sokáig, míg rájöttem, mit akar. :)
Egyébként a szoptatás maga soha nem vált emiatt kellemetlenné, pedig már az összes foga kint van és egyébként is elég mókuska-fajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!