10. hetes terhes vagyok. Több, mint két hét múlva lesz a következő esedédes uh vizsgálat. De én szeretnék egyet előbb is. Hova fordulhatok egy egyszerű (nem 3d-s és nem 4d-s) vizsgálatért?
Egyszerűen csak szeretnék megnyugodni, hogy minden rendben van a babával.
Szia!
Húsz hetes vagyok, és minden nap szeretnék legalább egy ultrahangot. 12 hetes koromig azon paráztam, hogy ne vetéljek el. 16 hetes koromig azon, hogy jó legyen az AFP, utána azon, hogy minden rendben legyen a genetikai UH-n. 18 hetes koromig az volt a gond, hogy nem érzem még mozogni, az elmúlt két hétben pedig az, hogy nem minden nap, és minden percben érzem őt mocorogni. A következő húsz hétben is találok majd aggódni valót valószínű, és hogy mi lesz szülés után azt el sem tudom képzelni. Mivel szeretjük őt, aggódunk:-) azt hiszem ez az anyukák sorsa. Hidd el te sem nyugodnál meg egy plusz UH-tól, mert néhány nap múlva újra jön az aggódás!
Kitartás!
Sok boldogságot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!