7 hetes terhes vagyok (ez kb 5. hétnek felel meg) 5-8mm-es a petezsákom, de sajnos szívhangot még nem hallott a doki. Lehet baj?
Ez csak az én véleményem, nem orvosi diagnózis:
ha a baba fejlődik (márpedig fejlődik!), akkor nem lehet halott! Szerintem kérd ki egy másik orvos véleményét is!
Szia!
Ha 5-8 mm-es a magzatod, akkor gondold el, mekkora lehet a szíve? Kb. a mákszem töredéke. Mit vártok még egy ekkora szívtől, hogy majd zakatolni fog?
Én külföldön vagyok, ahol nincs terhesgondozás. 4 hetente a háziorvos megméri a vérnyomásomat, ebben kimerül minden vizsgálat. 16 hetesen nem hallgata meg a magzat szívét, mondván, még nem biztos, hogy fog hallatszani, ne aggódjunk feleslegesen. 21 hetesen hallgattuk először a szívverést.
Amúgy is fejlődik a magzatod, egy hét alatt is látható a változás. Az orvosod egy hóhér, mégis mit képzel magáról? Neki egy magzattal több vagy kevesebb nem jelent semmit, de neked a saját kisgyermeked, ne bízd a jövőtöket egy ilyen könnyelmű emberre. Szerintem keress másik orvost, ne keseredj el! Jó egészséget mindkettőtöknek!
Szerintem is keress másikat.
Én is ennyi idős terhes vagyok-az első orvosom azt mondta, menjek vissza 3 hét múlva, akkor talán már lehet látni, hogy dobog a szíve (márha dobog:S)
Elmentem egy másikhoz és Ő rögtön megmutatta, láttam ahogy dobog a szíve-megnyugodtam, mert sajnos a gyanú már felvetődött, hogy nem is él:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!