Meddig lehet egy terhességet titokban tartani azok előtt, akikkel együtt lakom és napi kapcsolatban vagyok?
Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 13:16
31/32 anonim válasza:
tudom régi topik, de ha itt vagy megírnàd mi történt veled, hogy alakult a sorsod?
32/32 anonim válasza:
Én nem értem hogy minek kell ezaz egész a terhesség ilyen fiatalon hogy lehet bemocskolni magadat 18 évesen mit fog szólni az a gyerek ha már 15 éves lesz és már tökéletesen ért a biologiához az anya egy k...va volt annak idelyen jézusom szinte belese tudok gondolni én a barátnőmet a legkülönösebb kincseinek tartom nem egy ruhanak amit felveszek aztán osszekoszolom megpersze én feltudnam nevelni a gyerekemet ugyis hogy csak egyedül dolgoznék!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!