Meddig lehet egy terhességet titokban tartani azok előtt, akikkel együtt lakom és napi kapcsolatban vagyok?
Bocs, hogy ezt kérdezem, de mi a terved a babával? Kórházban hagyni, örökbe adni, esetleg áll melletted vki, aki segít?
Remélem nem akarod a születése után megölni. Annak elég komoly oka van, ha vki ennyire titkolni akarja...
Hat ha az en gyerekem lennél es eltitkoltak a terhessegedet 18 eves korod alatt, akkor nem kellene gondolkodnod azon, hogy beszélsz e meg velem valaha, mert en nem állnék szoba veled.
Olyan apróság azért jusson eszedbe, hogy az orvos es a védőnő értesíteni fogja a szüleidet illetve a gyamhivatalt es a születendő gyerek gyamja a te szüleid egyike lesz....
Ezekkel a tervekkel az a baj, hogy gyakran a fiú meggondolja magát, nem tudsz odaköltözni, örülhetsz ha gyerektartást megkapod (tudom, ő nem olyan, aztán mindig kiderül, hogy mégis) és maradsz a szülők nyakán, akik ott állnak, hogy te sem tudsz elmenni dolgozni, a gyerekedet is megnyerték...
Tudom, hogy csúnyán hangzik, de ez van: ha voltál annyira felnőtt, hogy nemi életet élj és teherbe ess, akkor legyél annyira felnőtt, hogy közlöd velük mi a helyzet.
Azért ha mégsem tudsz elköltözni, akkor nagyon nem korrekt, hogy az utolsó pillanatig titkolod előlük. Vagy ha úgy gondolod, hogy semmi közük hozzá, akkor oldd meg egyedül: menj anyaotthonba, add örökbe a babát, bármi.... de nem tisztességes, hogy nem tájékoztatod őket arról, ami az ő életükre is hatással van.
A páromhoz költözöm és nem szándékozom sem a kórházban hagyni,sem örökbe adni,sem a születése után megölni a babát.
Fogalmam sincs,mi lesz a költözés után a szüleimmel.Talán sose beszélek velük többet,nem tudom.A kapcsolatunk rég elromlott és tudom,hogy nem csak ők tehetnek erről.
Talán ha távol leszek tőlük,akkor sikerül nekem és nekik is átgondolni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!