Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig lehet egy terhességet...

Meddig lehet egy terhességet titokban tartani azok előtt, akikkel együtt lakom és napi kapcsolatban vagyok?

Figyelt kérdés

2013. aug. 17. 13:16
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
75%
Én 14 hetes vagyok, 168 cm és 75 kg. Szóval van rajtam kicsi felesleg, így én még eddig tudtam volna titkolni, de 12. héttől kezdett jellegzetey alakja lenni a hasamnak, így max két hét és a hülye is észreveszi. Ha soványabb a kismama, akkor szerintem 14. hét körül már látszik :-)
2013. aug. 17. 13:59
 12/32 A kérdező kommentje:
Majd elmondom nekik,de még képtelen vagyok rá.Hamarosan 18 éves leszek,akkor elköltözöm és majd utána meglátom,hogy alakul velük a kapcsolatom,addig semmiképp nem akarom,hogy tudják.
2013. aug. 17. 14:02
 13/32 anonim ***** válasza:
75%
Miből fogsz megélni?
2013. aug. 17. 14:04
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, hogy ezt kérdezem, de mi a terved a babával? Kórházban hagyni, örökbe adni, esetleg áll melletted vki, aki segít?

Remélem nem akarod a születése után megölni. Annak elég komoly oka van, ha vki ennyire titkolni akarja...

2013. aug. 17. 14:05
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, azért nem maradsz totál egyedül a kicsivel! Nem tudom, mi állhat a háttérben a szüleidet illetően, de azért már nem vagy annyira gyerek, hogy ne merd ezt felvállalni, főleg ha tervezd a költözést is. Természetesen semmi közöm hozzá, csináld, ahogy jónak látod, csak nehogy megbánd egy életre!
2013. aug. 17. 14:06
 16/32 anonim ***** válasza:
29%

Hat ha az en gyerekem lennél es eltitkoltak a terhessegedet 18 eves korod alatt, akkor nem kellene gondolkodnod azon, hogy beszélsz e meg velem valaha, mert en nem állnék szoba veled.

Olyan apróság azért jusson eszedbe, hogy az orvos es a védőnő értesíteni fogja a szüleidet illetve a gyamhivatalt es a születendő gyerek gyamja a te szüleid egyike lesz....

2013. aug. 17. 14:08
 17/32 anonim ***** válasza:
27%
Terhességmegszakításhoz nem akarod, hogy a szülői beleegyezést aláírják?
2013. aug. 17. 14:10
 18/32 anonim ***** válasza:
34%
Azért van annak oka, hogy utálja az őseit...
2013. aug. 17. 14:11
 19/32 anonim ***** válasza:
49%

Ezekkel a tervekkel az a baj, hogy gyakran a fiú meggondolja magát, nem tudsz odaköltözni, örülhetsz ha gyerektartást megkapod (tudom, ő nem olyan, aztán mindig kiderül, hogy mégis) és maradsz a szülők nyakán, akik ott állnak, hogy te sem tudsz elmenni dolgozni, a gyerekedet is megnyerték...

Tudom, hogy csúnyán hangzik, de ez van: ha voltál annyira felnőtt, hogy nemi életet élj és teherbe ess, akkor legyél annyira felnőtt, hogy közlöd velük mi a helyzet.

Azért ha mégsem tudsz elköltözni, akkor nagyon nem korrekt, hogy az utolsó pillanatig titkolod előlük. Vagy ha úgy gondolod, hogy semmi közük hozzá, akkor oldd meg egyedül: menj anyaotthonba, add örökbe a babát, bármi.... de nem tisztességes, hogy nem tájékoztatod őket arról, ami az ő életükre is hatással van.

2013. aug. 17. 14:11
 20/32 A kérdező kommentje:

A páromhoz költözöm és nem szándékozom sem a kórházban hagyni,sem örökbe adni,sem a születése után megölni a babát.

Fogalmam sincs,mi lesz a költözés után a szüleimmel.Talán sose beszélek velük többet,nem tudom.A kapcsolatunk rég elromlott és tudom,hogy nem csak ők tehetnek erről.

Talán ha távol leszek tőlük,akkor sikerül nekem és nekik is átgondolni a dolgokat.

2013. aug. 17. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!