Meddig lehet egy terhességet titokban tartani azok előtt, akikkel együtt lakom és napi kapcsolatban vagyok?
Nem az a kérdés, mi lesz a szüleiddel... élik tovább az életük.
Veled mi lesz? Amíg nem laksz a barátod lakásában (ugye nem az ő szüleinek a nyakára viszitek a babát, hanem neki van állása és külön lakása????) addig semmi sem biztos.
Utána ott állsz kiszolgáltatva a barátodnak, ha úgy gondolja hogy vesz pelenkát akkor lesz pelenka a gyereknek, ha nem akkor nem, neked gondolom nincs szakmád, pici babával meg hová vesznek fel???
Tudom, ő rendes, sose hagyna magadra, csak a babucikátoknak él a következő években, stb.... mindenki ezzel az álommal kezdi, aztán vagy bejön (kevésnek) vagy ott áll, hogy tűrnie kell a pofozást, italozást, szeretőket, mert a gyerekkel haza se költözhet úgy elmérgesedett a viszony, önmagát meg nem tudná fenntartani...
A párom jól keres,a szüleitől teljesen független.Ha ez nem így lenne,nem valószínű,hogy megtartanánk a picit.
Komolyan gondolja ő is a dolgot,idősebb nálam,tudja,hogy mit akar.
6 hetes terhes vagyok.
Egy nő aki már szült nem nagyon lehet eltitkolni. Rád jön a hányás vagy a rosszullétek összefogja rakni a képet.
Szerintem ha elég nagynak gondolod magad a gyerekneveléshez akkor most is vállald a szüleid előtt.
Szia! Én apukám előtt titkoltam a dolgot, de nekem a 4.babám, és nem lakom vele. És jóval idősebb is vagyok. Nekem a 6.hónapig sikerült titokban tartani. Én azért akartam, mert arra a napra vagyok kiírva, amikor anyukám nemrég meghalt, és nem akartam a fájó sebeit feltépni. Azóta áttettük más napra, mivel úgyis progis császár lesz.
Én szorítok Neked, sok boldogságot a picihez!
Annyira komolyan gondolná fel sem merülne benne, hogy titkolni kellene a szüleid előtt, ha eléjük állna és elmondaná a terveit.
Mond el anyukádnak mert ha bajba kerülsz akkor csak rájuk számíthatsz.
Szia. Én teljesen átérzem ami most veled történik.. Mikor teherbe estem 18 évesen én is eltitkoltam apukám elöl, mert vele laktam és abszolút nemvoltunk jóban, csak muszáj voltam nála lakni. Ő 13 hetes koromban tudta meg mert szó nélkül kijött hozzánk a körzeti védőnő. Anyukám tudta és örült neki de segítséget nem tudott nyújtani az anyagi háttere miatt. (de nem erre akarok hangsúlyt fektetni) Hanem arra, hogy én 19 hetes voltam mikor sikerült végre olyan környezetet teremteni a leendő családunknak a párommal, hogy össze költözzünk és mindezt 250km-re tettük meg tőlük. (Az a 6 hét pokol volt apukám mellett miután megtudta elhiheted) De azóta tök jó kapcsolatban vagyunk, és itt jön a mondás hogy inkább szeress távolról, mint gyűlölj közelről. Bár már eltelt sok idő azóta... Amúgy szerintem semmi köze nincs hozzá senkinek ezen az oldalon, hogy miért nem akarod elmondani a szüleidnek, a hátterét úgyis csak te ismered.
Én boldog babavárást később pedig babázást kívánok nektek..
Nekem 13 hetes koromig sikerült eltitkolni a váratlan látogató miatt.. Egyébként 15-16 hetes koromig nem látszott rajtam :)
Nem a párom akarta,hogy tartsuk titokban,hanem én.Nincs jó kapcsolatom velük,nekem nem ők azok,akikre bármikor,bármilyen helyzetben számíthatnék.
Heteken belül nagykorú leszek és végre normális életem lesz,távol tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!