Kismamik! Mi lesz a születendő kisbabátok neve?
Figyelt kérdés
Mi nagyon nehezen tudunk dönteni, mert ami nekem tetszik az a páromnak nem, ami a páromnak tetszik az meg nekem nem. Még van 16 hetünk, de már jó lenne a nevén szólítani a picit.2013. aug. 16. 17:04
1/21 Lamakid333 válasza:
Szia!
Mivel szüléskor egy fiú és egy lány nevet kell megadni, ezért Kiara lesz ha kislány és Erik vagy Márk ha fiú. Elvileg a dokik kislányt jósolnak, szóval reménykedünk hogy nem növeszt addig farkincát :)
29 hkm férje.
2/21 anonim válasza:
A fiunk Szabolcs lett, ha lány lett volna, akkor én Lindát szerettem volna.
3/21 anonim válasza:
Nekünk is nehéz volt találni.Főleg azért,mert a fiú nevek nem nagyon tetszenek.Ami tetszett az vagy barátunk vagy ismerősünk neve,olyat sem szerettünk volna.
Áronnak fogják hívni végül is,ami egyikünk családjának sem tetszik.De a lényeg,hogy 2önknek tetszik :)
4/21 anonim válasza:
Szia. Mi a Ketrin neved adjuk a kisasszonyunknak. :) Mi úgy döntöttünk, hogy ha kislány a párom adja a nevet ha kisfiú akkor én. De elötte megbeszéltük, hogy miket akarunk :)
5/21 A kérdező kommentje:
Mi Biankán és a Balázson gondolkozunk. Balogh a vezetéknév.
2013. aug. 16. 17:21
6/21 A kérdező kommentje:
A nemét nem akarjuk megtudni, meglepinek szeretnénk.
2013. aug. 16. 17:23
7/21 anonim válasza:
Botond ha fiú és Kinga ha lány :)
8/21 anonim válasza:
Úgy néz ki kislány lesz és Petra...nehezen jutottunk dűlőre, végül én adtam be a derekam...A fiú nevet viszont én választottam, ha fiú lenne mégis akkor Kornél lenne...
9/21 anonim válasza:
Milánunk lesz,de Abigélt is mondunk...mivel kell lányt is mondani..de tuti fiú 31 hetes km
10/21 anonim válasza:
Ha kislány lesz akkor Noémi ha kisfiú akkor Árpád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!