Mit tegyek? 9 hetes kismama vagyok,5 hetesen tudtam, meg, és nem tudtam még leszokni a cigiröl?!
Minden csakis a te fejedben dől el! A nagypapám 60 évnyi dohányzás után egyik napról a másikra letette úgy a cigit, hogy ott volt a konyha fiókban, bármikor elővehette volna, de nem tette. A nagymamám viszont mindkét lábának amputációja után(a kettő között kb. 8 év telt el) újra dohányozni kezdett.
Szóval csakis a te elhatározásodon múlik.
Mielőbbi sok sikert kívánok!
gondolj arra hogy a babádnak nikotinos vér jut...ennyi. nincs benne annyi oxigén...
Én is cigiztem, de babatervezés előtt 6 hónappal letettem és csak úgy próbálkoztunk. sikerült, agyban dől el. azt a 8 hónapot már kibírod a babádért nem?...
Ha szereted és nem akarod hogy baja legyen ha megszületik akkor bírd már ki....
Mi az,hogy nem tudtam még leszokni a cigiről?Megbeszéled magaddal,hogy a ma reggeli az utolsó és többet nem gyujtasz rá.Ennyi.Ha nem megy akkor nem kéne még gyerek neked,ha ennyit nem tudsz megtenni érte!Én is dohányoztam,de nekem fontosabb a bennem növekvő kis emberke!
28+6 hetes kismama
Én megundorodtam tőle, emiatt tűnt fel, hogy valami van. Nagy cigis voltam, élvezetből szívtam, de ez után vettünk egy tesztet. Amikor pozitív lett, egyből megtudtam, h miért is undorodtam meg tőle. A szervezetem jelzett. Most 4 hónapos a kicsi, de visszaszoktam, mivel elapadt a tejem, és sajnos eléggé stresszesen indult ez a gyereknevelés.
Én azt javaslom add oda a párodnak a maradék cigit, helyette egyél egy almát, vagy dinnyét, bármilyen gyümit, ha épp rá akarsz gyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!