18. hétben járok. És leszakad a hátam, a derekam. Se ülve, se állva nem jó. Más is volt így?
Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 15:51
1/3 Ananke válasza:
Nekem volt a 17. héttől kb a 19. hétig.Tágul a csípőd,és nyúlnak az izmok meg a szalagok.Én vettem rá fájadalom csillapítót : Ben-u-ron -t.Ebből egy nap egyet lehet bevenni,én este vettem be,hogy tudjak aludni.De a lényeg ha veszel olyat vegyél ami : Paracetamol tartalmú,mert kismamák csak olyat vehetnek be.Kitartás,bár tudom nagyon rossz :S
28+5 hetes kismama
2/3 anonim válasza:
Hetek óta érzem én is, most már 26 hetes vagyok, de kitart sajnos. A gerinctornát javasolta az orvosom, kismama jógát. Youtube-ra ha beírod, hogy kismama jóga, egy egy órás videót is találsz, hogy kell csinálni. Sosem árt óvatosan nyújtani. Álláskor ne engedd előre a csípőd, még ha húzza is a pocakod, mert ez is okozhat derékfájást, próbáld egyenesben tartani magad és gyakran ülj le egy kicsit! Kitartás! :)
3/3 anonim válasza:
Szia lehetséges hogy rendeződnek a csontok meg nyúlnak a szalagok, mindenesetre én nem éreztem ilyet és most se érzek
34 hkm
Boldog babavárást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!