Volt vkinek a terhessége alatt alacsony vérnyomása? Mik voltak az erre utaló jelek?
Nekem is alacsony volt, 85/65 és hasonlók, sőt egyszer azt mondta a védőnő, hogy ezt az eredményt be sem írja, mert olyan alacsony és vagy a gép rossz, vagy én hazudok, hogy jól érzem magam.
Nekem semmi gondom nem volt az alcsony vérnyomással, mégcsak nem is szédültem. Igyál meg néha egy gyenge kávét, hátha az segít. Egyébként meg vigyázz magadra, hogy nehogy összeess és megüsd magad. Mindig legyen kapaszkodó a közeledben.
Szia én is nagyon alacsony vérnyomásos vagyok ma voltam védőnőnél és 80/60at mért tudom mennyire rossz, nekem sokszor a cukros lötty sem segít, múltkor úgy lettem rosszul az utcán hogy velem voltak a gyermekeim és még elég picik, nagyon bepánkoltam de valahogy össze szedtem magam.Sajnos ez van reméltem találok itt valami frappáns dolgot rá de sajna ezeket mind kipróbáltam és nem mindig segít!
4éves, 18hós, 19hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!