Van összefüggés a pocakban lévő napirend s majdan születés utáni között? Ilyen marad? Van ilyen másnál is?
Figyelt kérdés
Első babám kislány mára 4 éves,pocakban sokat mozgott de összevissza,mára is álladóan mozgásban van.A pocaklakó 30 és fél hetes,és teljesen elhatárolható a nappal és éjszaka,nappal mozog éjjel alszik.Nappal reggel amint hangokat hall ébred,este 10-fél 11-ig fent vagyunk s ő is.Délután és este különösen aktív.Ha mozgásban vagyok nappal akkor is mozog.Éjszaka csak ha hangot hall vagy ébren vagyok valamiért.Kisfiú egyébkét2013. aug. 14. 20:36
1/6 anonim válasza:
Hát, szerintem ebbe ne reménykedj nagyon... :).
2/6 anonim válasza:
Amit leírtál, az én kisfiam is pont ilyen volt pocakban! És most is ilyen! 4 hónapos, éjjel nagyon nyugodtan alszik, de napközben... Egész nap aktív! Pontosan olyan, mint amilyen a pocakomban volt!
3/6 anonim válasza:
Nekem is fiam van és ő nappal volt aktív,este,éjszaka mindig hagyott pihenni,aludni.
Ahhoz képest már 20 hós elmúlt és egy kezemen meg tudom számolni hány átaludt éjszakánk volt...
Szerintem nincs összefüggés.
4/6 anonim válasza:
A lanyom borzaszto aktiv pocaklako volt, foleg ejszaka rugdalt, de nappal is mindig ebren volt...pont ilyen lett idekint is..8 honapig 20 percnekl tobbet nem aludt, ejszaka sem, es mikor bebren volt, uvoltott...most ket eves, mar atalussza az ehszakat, kiveve, ha front van, vagy meleg,vagy eso, vagy szel, vagy nem jo a Nap, Hold, csillagallas....:-)
A kisocsi 28 hetes pocakban, hajnali ketto elott sosem alszom tole, es otkor mar bejelentkezik, egyebkent nagyon aktiv...kezdek felni mi var ram ismert..:-)
5/6 anonim válasza:
Terhesen 3 körül ébresztett. Azóta is akkor kel szopizni. 7 hónapos.
6/6 anonim válasza:
Az én fiamnak is szépen kialakult a "napirendje" a hasamban, szülés után kicsit felborult, de ahogy megszoktuk az új helyzetet, szépen visszaállt a régi ritmusra. Akkor evett és volt ébren, mikor a hasamban is éreztem, hogy fent van. Persze ez csak addig volt így, míg el nem kezdődött a fogzás. Akkor oda a napirendnek.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!