Várja még vki Karácsony környékére a babáját? Hogy vagytok? Fiú vagy lány?
Figyelt kérdés
2013. aug. 13. 17:43
1/9 anonim válasza:
Dec. 20 :) kisfiú és úgy néz ki Bence vagy Lackó lesz
2/9 reni0929 válasza:
December 30 és fiú lesz:)Gergő Dániel
3/9 anonim válasza:
Én pont szentestére várom,de nagyon szégyellős így nem tudjuk mi lesz:)
4/9 anonim válasza:
szia!dec 31-re vagyok kiírva eddig fiút mondtak a mostani genetikai uh-n pedig kislányt:)szóval nem tudni biztosra,ő lesz a 2.babám van már egy kisfiam:)jól vagyok a meleget nehezebben viseltem.és te kérdező???
5/9 A kérdező kommentje:
Én is szentestére vagyok kiírva,kisfiú lesz.Bence András nevet választottuk neki.A meleget nehezen viseltem,jól jött a lehűlés.Első baba.
2013. aug. 14. 08:19
6/9 anonim válasza:
Dec. 14. elvileg kisfiú a manó, és Hunor lesz.
7/9 Pirdzsy23 válasza:
December 19 és fiú lesz :) Amúgy van Facebook-on egy csoportunk amit decemberi kismamáknak hoztunk létre :) Ha gondoljátok jelöljetek meg és felveszünk a csoportba ;) Molnár Piroska (Törökszentmiklós)
8/9 anonim válasza:
Dec. 22. kislány
Egészen jól vagyunk most, hogy az idő is normalizálódott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!