Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Biztos hogy fiú? Valaki volt...

Biztos hogy fiú? Valaki volt már úgy hogy fiút mondta és lány lett?

Figyelt kérdés
A 12. heti uh.n azt mondták hogy fiú gyanús a baby, utána a 18 hetesen nem látták, votunk most 20 hetesen egy kontrollon mert nem látszott rendesen a 18 hetesen a baba és azt mondták hogy fiú, hihetek akkor most már ennek? volt esetleg olyan hogy végig fiút mondanak és lány lesz? Esetleg arra tudtok nekem valamit mondani hogy 21 hetes vagyok és már 2 napja folyamatosan rosszullét gyötör, hányiger egész nap, és hányás is, ez el fog múlni vagy már ez lesz a végéig?
2013. aug. 2. 14:07
 1/7 petera6 ***** válasza:

Menj el egy 4D központba, és ott tutira megmondják, hogy milyen nemű. Sima terhesgondozós uh-n még mindig sokszor tévednek.

A rosszullétre sajna nem tudok mit mondani, teljesen egyedi, hogy kinél mikor, mennyi időre, stb jelentkezik.

2013. aug. 2. 14:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem szívesen mennék 4dre, 2 dolog miatt, nagyon nem tetszik hogy sárgába látod a picit nekem ez nem jön be, és azt a pénzt másra is el tudom költeni :( van egy 2 éves lányom, most vettük meg a bútorokat a csajszinak is másik bútor kellett meg sok mindet kellett venni mert késöbbre terveztük a kistesót de most jött aminek nagyon örülünk, így eléggé kiköltekeztünk.
2013. aug. 2. 14:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha a 12. héten, és a 18.-on is fiút mondtak, akkor szerintem vehettek nyugodtan kék ruhákat, meg kisautót. A fiút nem nagyon lehet elnézni, de a lány nem annyira tuti. A rosszulléteidről szerintem az orvost kérdezd.
2013. aug. 2. 14:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia! Elsőnél meglepi baba, nem látták,mi lesz. 2-nál fiút mondtak végig, lány lett. 3.-nál elsőre lányt mondtak, majd az összes többinél fiút, ő is lány. Most 33 hetes vagyok, voltam 4D-n, ő fiú lesz.

A rosszullétre: reggel egy pohár hideg tej, pici fahéjjal, pár darab édes keksz, ezt egyből felkeléskor.

Napközben pedig gyömbér tea, gyömbéres üdítő, esetleg próbáld meg a szénsavast, hátha segít. Nekem a szénsavas jött be.

2013. aug. 2. 14:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ki fogom próbálni amit mondták, kekszet azt nem bírok enni nem szeretem, de többit megfogadom. Remélem fiú lesz, nagyon szeretnénk ha a lányom mellé most fiú jönne :)
2013. aug. 2. 14:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem a 12. héten tippelt a doki kislányt, de azóta mindig kisfiú, mondjuk utoljára (20.héten) sajnos nem mutatta magát. Még én sem veszem 100%-nak, de remélem a következő uhn nem leszünk ennyire szégyenlősek! A szénsav nekem is bejött rosszullétre. Lett is egy mondásom:"a böfi barát". Viszont vigyázni kell vele, ezért én enyhe ásványvíz formájában fogyasztottam.
2013. aug. 2. 15:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ne teljes mértékben hidd el, inkább 4d-re menjetek el, és ott biztosabban látszik.

Példa: Egyik ismerősömnek a végig fiút mondtak, de lánya született.

2013. aug. 2. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!