Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen veszélyei vannak, ha a...

Milyen veszélyei vannak, ha a 12 kg-os gyerekemet sűrűn kell mostanában emelgetnem? 37 hetes terhes.

Figyelt kérdés
37hetes terhes vagyok. A nagyobbik gyerekem mostanában elég nyűgös-hisztis. Többször kellett úgy hazahoznom, hogy közben rúgkapált és sírt. Nem is ez a lényeg, kezelem, meg van az oka. Csak a múltkor a védőnő rám szólt, hogy ne emelgessem, ha látná néha miket művelünk! Szóval van valami veszélye, ha sokat emelgetem? Vagy "csak" elkezd nyílni a méhszáj?

2013. aug. 13. 13:30
 1/3 anonim ***** válasza:

egy egészséges terhességnél nem számít, sokan emelgetjük a nagyobbat terhesen

ha a baba meg akar maradni, megmarad, ha bent akar maradni még, bent fog az emelgetés ellenére is

ne aggódj, a vége felé jársz már, nem lesz semmi gond

2013. aug. 13. 13:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Én úgyanúgy emelgettem a nagyot, ahogy elötte is és 42. héten szültem. Most 21 hetes vagyok és kettőt emelgetek egy 14 kilós "nagylányt" és egy 8,5 kilós kisfiút..:) Eddig nem volt gond!
2013. aug. 13. 13:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is emelgetem a 9 kilós kislányom, nekem is azt mondja a védőnőm hogy ne nagyon mert baj lehet belőle.. De hát valakinek csak foglalkoznia kell vele ha nincs itthon apa.. :D Nem lesz semmi baja a babádnak sem meg neked sem. :)
2013. aug. 13. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!