Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen hashajtót lehet szedni...

Milyen hashajtót lehet szedni terhesen?

Figyelt kérdés
Kipróbáltam már minden természetes dolgot, pl. szilva, stb. Semmi nem használ. Egyre rosszabb ez a puffadás. 14+2hkm.
2013. aug. 13. 09:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Pont ma akartam én is kiírni a kérdést. :)

Két napja érzem, hogy mintha a végbelemnél lenne valami, de csak 1-2 bogyó jön, közben fel vagyok puffadva, de nem jönnek még a szelek sem. Néha már fáj a végbelemnél, nyomást érzek.

Örülnék a válaszoknak én is.

11+2 hkm

2013. aug. 13. 09:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Én magnézium granulátumot kaptam erre. Vízben kellett feloldani, egy tasakot egy nap. Megoldotta a problémát.

Szintén javaslom a lenmagot. Joghurtba beletenni, és az is segít.

Alapvetőn a magos kenyerek is jók.

Nekem ezeknek a kombinációja segített. Utána a magnéziumot el is hagytam, csak a lenmagot ettem, ami még finom is.

2013. aug. 13. 09:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hashajtót semmilyet.Maradnak a természetes gyógymódok.

Vannak teák amik ilyenkor segítenek.(Ánizs,Borsmenta,Citromfű,Édeskömény,Fodormenta,Kamilla)

Hashajtó,méregtelenítő és fogyókúrás teakeverékeket szigorúan tilos fogyasztani.

Itt is van pár tipp:

[link]

2013. aug. 13. 10:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Aszaltszilva-lé. Gyógynövényboltban kapható. Egy pohár éhgyomorra melegen és garantált eredmény.
2013. aug. 13. 10:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. aug. 13. 10:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Aszaltszilva vagy aszaltszilva-lé és joghurt jött be nekem is. Ha az nem segít, akkor semmi. Hashajtót - hagyományosat - nem javasolják terhesség alatt.
2013. aug. 13. 10:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem a napi 2-3 alma jött be. Vagy egy hatalmas adag koffeinmentes tejeskávé. A szilva nálam sohasem működött, de minden nap ettem minimum 2 almát, de inkább többet, és terhesség alatt egyszer sem volt székrekedésem.
2013. aug. 13. 10:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Holnapra kolleganom hoz szilvalekvart, megprobalom. :)
2013. aug. 13. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!