Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9hetes terhes vok, mennem...

9hetes terhes vok, mennem kell fogorvoshoz a kis könyv miatt! Van egy rossz fogam, amit újra kéne tömni! Ilyenkor kaphatok érzéstelenítőt (ínjekciót)?

Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen. Mikor terhes voltam,nekem is tómni kellett egy fogam,a fogorvosom vcillált,lehet-e érzéstelenítőt adni,aztán felhívta a nőgyógyászomat,aki jó barátja,s ő azt mondta,helyi érzéstelenítőt nyugodtan adhat.A nőgyógyászom az egyik legjobb orvos a Klinikán.
2009. okt. 27. 17:49
 2/7 anonim ***** válasza:

itt nézz utánna én is itt olvasgatok.

17 hetes kismami

2009. okt. 27. 17:55
 3/7 anonim ***** válasza:

kismama.hu

bocsi

2009. okt. 27. 17:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Pont ma voltam fogorvosnál és kérdeztem, hogy ha terhes leszek, akkor ugyan úgy kaphatok-e fájdalom csillapítót és azt mondta természetesen, ezt adja a gyerekeknek is és nem árt.
2009. okt. 27. 18:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!Nyugodtan menj el a fogdokihoz!Sőt!Ilyenkor fontos is(terhesség alatt)hogy legalább egyszer lásson fogorvos.A baba érdekében is,mert egy gyulladás nagyon sokmindent okozhat neki...

Én épp ma voltam fogorvosnál (meg a múlt héten)és mindkétszer kaptam éréstelenítő injekciót.(hidazzák a fogamat)Mekérdeztem a nőgyógyászom(osztályvezető főorvos egyébként)és azt mondta,hogy az érzéstelenítő egyáltalán nem árt a picinek!Csak helyileg hat!Sőt még mondta is,hogy nagyon helyes hogy megcsináltatom a fogaim,mert a baba születése után úgysem lesz ennyi időm mászkálni.:)

23+2 hetes kismami

2009. okt. 27. 20:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Én nem voltam, mert amalgámot kellene kicserélni és azt nem szabad terhesség alatt. ha el is mész arra figyelj, hogy ne amalgámot tegyen bele, hanem fehér tömést. Úgy tudom, csak az első 3 hónapban nem lehet érzéstelenítőt kapni. Ezt a dokinak tudnia kellene. Egyébként nem kötelező elmenni.

35+3km

2009. okt. 28. 02:19
 7/7 anonim ***** válasza:
47%
Nem!Én sem Kaphattam.Az orvos javasolta,hogy halasszuk most el.Majd meg csinálja Februárba.Nekem is van lyukas fogam!Én úgy gondolom,hogy árt a babának,mivel most fejlődik a pici!Ha nem hinnél nekem kérdezd meg az orvost.11hetes km
2009. nov. 27. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!