9hetes terhes vok, mennem kell fogorvoshoz a kis könyv miatt! Van egy rossz fogam, amit újra kéne tömni! Ilyenkor kaphatok érzéstelenítőt (ínjekciót)?
itt nézz utánna én is itt olvasgatok.
17 hetes kismami
Szia!Nyugodtan menj el a fogdokihoz!Sőt!Ilyenkor fontos is(terhesség alatt)hogy legalább egyszer lásson fogorvos.A baba érdekében is,mert egy gyulladás nagyon sokmindent okozhat neki...
Én épp ma voltam fogorvosnál (meg a múlt héten)és mindkétszer kaptam éréstelenítő injekciót.(hidazzák a fogamat)Mekérdeztem a nőgyógyászom(osztályvezető főorvos egyébként)és azt mondta,hogy az érzéstelenítő egyáltalán nem árt a picinek!Csak helyileg hat!Sőt még mondta is,hogy nagyon helyes hogy megcsináltatom a fogaim,mert a baba születése után úgysem lesz ennyi időm mászkálni.:)
23+2 hetes kismami
Én nem voltam, mert amalgámot kellene kicserélni és azt nem szabad terhesség alatt. ha el is mész arra figyelj, hogy ne amalgámot tegyen bele, hanem fehér tömést. Úgy tudom, csak az első 3 hónapban nem lehet érzéstelenítőt kapni. Ezt a dokinak tudnia kellene. Egyébként nem kötelező elmenni.
35+3km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!