Terheléses vércukor vizsgálat előtt mennyi ideig nem szabad enni?
Köszi szépen a válaszokat, végül előző este 8-tól nem ettem semmit sem, azt mondták, így jó is. :)
Első válaszoló, nem tudom, hogy nálatok hogy van, nekem azt mondta a védőnő, hogy 2 deci vízhez hozzákeverhetem egy citromnak a levét, amit lehűtve elvittem. Levették a vért, utána hozzákeverték a glükózhoz (ezt nekem kellet megvenni gyógyszertárban) a citromos vizet,és meg kellett innom. Amúgy nem volt vészes így az íze, olyan volt mint egy édesebb limonádé, de citrom nélkül nem tudom, hogy hogy csúszott volna le :D Ezután hazamehettem és 2 óra múlva kellett visszamennem, akkor is levették a vért, és ennyi volt. Közben nem ehettem és nem ihattam semmit, de szerencsére nem is voltam rosszul. Csütörtökön lesz meg az eredmény. Majd szurkolok neked is, hogy minden legyen rendben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!