Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek nagy a hasa, ki meri...

Akinek nagy a hasa, ki meri szedni a szőrt a köldök körül?

Figyelt kérdés
nem vékony ott nagyon a bőr?mert nem tudom hogy ki merjem e, de annyira zavar,mert mindenki kéri hogy huzzam fel a pólóm és ott meg elég hosszú fekete szőrök vannak ami mesziről is látszik- ki hogyan csinálja?
2009. okt. 27. 14:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
nekem is szőrős barack csak fekete szőrel.
2009. okt. 27. 22:36
 12/15 anonim ***** válasza:

Hidd el, ha borotválod, akkor még erősebb lesz, még szúrni is fog és utána is szőrös lesz. Ezek a szőrök a terhesség után eltűnnek, de a borotválás utáni megerősödött szőrök nem. 2 barátnőm is elcseszte ezzel. Ez volt, amit először javasoltak, hogy ha nem akarom egy életen át gyantáztatni, borotválni a hasamat mint ők, akkor a terhesség alatt ne bántsam.

Az én kozmetikusom nem is vállalta, hogy ott legyantázza, mert azt mondta, hogy próbálta egy kismamánál és annyira vékony volt a bőre már, hogy véraláfutásos lett. Köszi! Inkább nem. szerintem a csipesz a nyerő a nagyobb szálakra. Végül is van időd nem? (-:

2009. okt. 28. 09:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha nagyon zavar, szedd le borotvával, és majd szülés után gyantáztatod.
2009. okt. 28. 10:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem is elég sok szőrszálam van a köldöknél, és most rendesen feketedik is, de nem szedem ki, mert sztem csak rosszabb lesz.
2009. okt. 28. 12:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Attól,hogy a böröd elvékonyodik,nyugodtan kitudod csipesszel húzni.,Èn legalábbis azzal szedem,így 3 hetente kb.

A borotvát nagyon nem ajánlom.Gondolj bele mit csinálsz majd késöbb vele??

Minden este borotváld,hogy ne szúrjon???

Marad a csipesz,esetleg gyanta.De akkor ma´r inkább a csipesz

2009. okt. 28. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!