Akinek nagy a hasa, ki meri szedni a szőrt a köldök körül?
Figyelt kérdés
nem vékony ott nagyon a bőr?mert nem tudom hogy ki merjem e, de annyira zavar,mert mindenki kéri hogy huzzam fel a pólóm és ott meg elég hosszú fekete szőrök vannak ami mesziről is látszik- ki hogyan csinálja?2009. okt. 27. 14:51
1/15 anonim válasza:
Szia!Nekem is szörös a nagy pocim.De annyira nem gáz és úgy tudom a szülés után elmúlik.Terhesség elött nem volt ennyire szörös.Én nem húzgálom ki.Annál rosszabb lesz.32 hetes km
2/15 A kérdező kommentje:
nekem 2.3 volt a tesztoszteronom terhesség előtt, szóval határérték.
2009. okt. 27. 14:58
3/15 anonim válasza:
Szia! Én borotvával lehúztam mielőtt mentem volna a dokihoz. Sajnos nekem előtte is vlt pár szőrszál (fekete), akkor szemöldökcsipesszel szedtem, de ma már maradt a borotva
4/15 A kérdező kommentje:
nekem sajna eléggé szőrős, nem ár szál van,de nekem is akkor a aborotva...
2009. okt. 27. 16:13
5/15 anonim válasza:
Nekem is van...én csipesszel szedem ki.Ha neki mész borotvával még rosszabb lessz.....
6/15 A kérdező kommentje:
igen,.de ott a bőr ,nem vékony ahhoz?
2009. okt. 27. 16:21
7/15 anonim válasza:
Szia!Az én hasam terhesség előtt is dzsungel volt,kíméletlenül gyantázom!:)Semmi baja nem lesz attól,hogy vékony a bőr!Régebben próbáltam szőkítéssel is,ugyanolyan fekete maradt a szőr!
8/15 A kérdező kommentje:
köszi:) nekem is elég szőrős sajnos! zavar is nagyon.ha szőkitettem nekem is mikor nőtt ki a szőr még csúnyább volt. és minden nap nőtt a ször!
2009. okt. 27. 16:33
9/15 anonim válasza:
Én is leborotválom ott, ahol feltűnőbb, nekem inkább a köldököm alatt egy sávban vannak láthatóbb szálak. Nekem is nagyon vékony a bőröm.
10/15 anonim válasza:
Ha borotváljátok, akkor annyira meg fog erősödni, hogy a terhesség után sem fog elmúlni ott a szőrösödés! Én nem szeretnék terhesség után szőrös hasú lenni. Most inkább elviselem, hogy egy kicsit szőrösebb, ha túl nagyok vannak, kihúzom csipesszel, de egyébként tényleg nagyon vékony ott a bőr...
Szerintem akinek megmutatod a pocidat, senki nem azt nézi, hogy mekkora szőrök vannak rajta. ha meg nagyon zavar, akkor mond azt, hogy inkább nem mutogatnád. a párodnak meg biztos így tetszik, ahogy van. Nekem olyan, mint a szőrös barack(-:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!