Ez a normális terhességi tünetekbe belefér vagy lehet méhen kívüli terhesség?
Aért ez az öndiagnosztizálás elég veszélyes üzem..
De a te tested, te babád, te egészséged
Egeszséges terhesség esetében igazad is lenne, de amikor gond van, akkor azonnal ajánlott menni..
Unokatesóm 4- hét 4 naposan vesztette volna el a babát, csak azért tudott róla mert mensi előtt tesztelt már pozitívat, meg tudták menteni, vérezett, akár késői mensinek is gondolhatta volna
En ugy tudom, azok a sargatest cisztak nem kidurrannak, hanem fokozatosan felszivodnak, mert a mehlepeny veszi at a szetepet.
Es ahogy huzodnak vissza, az nagyon tud fajni, gorcsolni, sot neha vetezni is.
Nekem sok volt, van, mert lombik, tele voltak a peyefeszkeim, neha ugy begorcsolt, hogy fetrengtem es sirtam, pedig amugy birom a fajdalmat.
Jo, hogy elmesz dokihoz, mert ugye nem latunk magunkba, a mehen kivulinek is lehet tunete, hogy ott szurkal, nekem az elso terhessegem az volt, a bal petevezetoben.
Irj majd, mi volt. Drukkolok.
Sok pihenes, sok folyadek, magne b6.
rendben, ahogy gondolod.
azt viszont megcáfolnám, hogy azért mert terhességi tüneteid vannak, biztos, hogy minden rendben van.
nekem már volt egy vetélésem és azóta mondhatni hogy utánajártam nagyon sok könyvben, és főleg neten ezeknek a dolgoknak, és még itt is nagyon gyakran olvasni ilyeneket, hogy elmentek a következő ultrahangra és már elhalt a baba két héttel azelőtt.
Ameddig a baba benn van és nem ürül ki, addig megmaradnak a terhességi tünetek, ezzel persze nem festem az ördögöt a falra, nagyon remélem hogy minden rendben van nálad, de erre ne adj, hogy megvannak a tüneteid és akkor biztos nem halt el. (de persze nem szabad egyáltalán ilyenekre gondolni, mi baj lehetne? saját tapasztalat hogy ne olvasgass hülyeségeket a neten, én már megjártam ezzel, mikor véletlenül feltévedtem a vetélés fórumra, ahol szó szerint több száz nő történetét olvastam el arról, hogy mikor vetéltek el akár a 7. héten, 20. héten, vagy kellett megszülni a halott babát a 38. héten. elvetéltem!! hiszem hogy a stresszt amibe kerültem meg is érezte a baba. most semmi ilyesmit nem olvasok, csak szép dolgokat, sőt, már babaruhákat nézegetünk, pedig még elég korai, de legalább nem foglalkozom többet ilyenekkel)
a barátnőm februárban veszítette el az ikreit 10 hetesen és úgy, hogy már előtte elhaltak a babák sajnos mégis azt hitte minden rendben, mert feszült a melle és hányt.
kívánom hogy minden rendben legyen! és úgy is lesz. vigyázz magadra!
Értem. Igen, én is hallottam olyat, hogy már nem volt szívhang, de semmi más jele nem volt még annak, hogy már nem él a baba.
Voltam ma a nőgyógyásznál. Minden rendben van, jó helyen van a 12 mm-s kisbabánk. Már ver a szíve. 8 hetes és pár napos vagyok. Ezek szerint tényleg beágyazódás lehetett az a júni. 28-as barnázás és tényleg hozzá kell adni azt a 2 hetet, ahogy más terhességeknél is hozzáadják, hiába egyértelmű, hogy 2 héttel később fogant. A fájdogálásra csak annyit mondott a doki, hogy szokott olyan lenni. Túlzásba nem vitte a magyarázatot, sokan vártak a rendelőben még, de amúgy nagyon kedves volt, kaptam fotót is:) Azt nem mondta, hogy lenne cisztám, de nagyon meg se tudtam kérdezni, örültem hogy a lényegesebb kérdéseimet feltehettem. Azt mondta, kerüljem a vegyszereket és ne emeljek. De erre persze már egy ideje odafigyelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!