33 hetes kismamik, hogy vagytok?
Figyelt kérdés
2013. aug. 10. 16:46
1/3 anonim válasza:
Szia! Én is tegnap tettem ilyen kérdést ki:-)
Mi 33+2 vagyunk;)
Hogy hogyan bírom? Amikor ilyen idő van mint ma, irigylésreméltóan:-)
Nincsen mindig pisilési ingerem, néha előjön, de csak ha a kislányom ott fekszik rajta:-)
Az alvás is nehézkes volt ebben a melegben, de ma nagyon kialudtam magam.
A kislánykám rengeteget mocorog, amit írnak, hogy napi 10x kell mozognia, hát nekem ezt teljesíti 3 perc alatt:-))
Hil fogsz szülni? Pesti vagy?:)
És te hogyan viseled?:)
2/3 anonim válasza:
Sziasztok! Hogy már nincs ilyen meleg én is jobban viselem. A pocakom most indult növekedésnek, ettől nehezebben mozgok és lélegzem. Rémisztő, hogy akár 4 hét múlva már ki is bújhat (van egy 10 hós nagyfiam), addig megpróbáljuk magunkat kipihenni, mert utána nem tudom mennyire lesz káosz az életünk.
3/3 anonim válasza:
Sziasztok en holnap toltom a 33 hetet. Jol vagyok, meg teljes munkaidoben dolgozom. Az alvas megy nehezen, faj a medencem, csipom reggelre, mindenhogy kenyelmetlen. A masik gondom a kemenyedesek idonkent. Ezektol eltekintve semmi baj, a kislanyom megkimel, igaz idonkent fajdalmasat is tud rugni de ez nem tul gyakori :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!