31-32 hetes kismamik hogy vagytok? Mekkora a babátok? Mennyit hiztatok eddig?
Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 17:56
1/6 anonim válasza:
Egesz jol viselem a terhesseget, szerencsere nem vizesedem, nincs nagy pocakom (98cm), tok jol vagyok:) Mondjuk annyi, hogy hamar kifaradok, de szerintem ez normalis:) Multheten voltunk uhn, 1500g a kisfiunk:) Eddig +5kgot hiztam.
32hkm
2/6 Babeli Zurzavar válasza:
31. het, 95 cm has, + 0,8 kg (igen,annyi) es ezt a varandossagot sokkal nehezebben viselem, mint a 16 honappal korabbi elsot! oszinten szolclva sokkal turelmetlenebb vagyok mint 2 eve, sokkal jobban varom, hogy kint legyen a Csajszi
3/6 anonim válasza:
Mindjárt még jobban megdagadok az irigységtől, mivel én eddig +11-nél tartok, 31 hetes vagyok.:) Nem tudom a baba súlyát , most fogok ultrahangra menni, de legutóbb 27 hetesen voltam, akkor volt 1200 gramm a kislányom. Én részben azért is híztam ennyit, mert eltiltottak a mozgástól nyíló méhszáj miatt, és teljesen elkerültek a reggeli rosszullétek, egyszer nem hánytam. Az édességeket pedig nagyon kívántam. Most már egyre nehezebben viselem a terhességet, a nagy meleg miatt, illetve nagyon hiányzik a mozgás. Éjszaka nem tudok aludni, mindenem fáj, megfordulni alig bírok, akkora a hasam, és hol van még a szülés.Annak azonban örülök, hogy cseppet sem vizesedem, és a vérnyomásom is jó. Ráadásul egész eddigi terhesség alatt vagy 4 - szer keményedtem, nagyon nagyon ritka. A sok nehézség ellenére azonban, nagyon boldog vagyok, ez az állapot mindent megért!
4/6 Babeli Zurzavar válasza:
kedves utolso! az elso babammal en is joval tobbet hiztam,ne aggodj,a 11 kilo teljesen jo! kitartas!!!!
5/6 anonim válasza:
Sziasztok, en 31 hetes vagyok es +9 kg-nal tartok. Pocak 98 cm es egyaltalan nem vizesedem. Jol vagyok meg hetekig tervezem dolgozni foallasban. Neha igaz kemenyedek de tudok sokat pihenni. A baba 3 napja uh-n 1629g volt, kislany.
6/6 anonim válasza:
Sziasztok 31 hetes vagyok teljesen jól vagyok eddig a külső méhszájam nekem is kinyílt egy ujjnyira már eddig 9 kilót híztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!