Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi cukros kismamik,...

Terhességi cukros kismamik, mennyit híztatok?

Figyelt kérdés
30 hetes terhes vagyok és még egy kíló sen jött fel! Ugye minden rendben lesz?
2013. júl. 24. 09:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták, hogy ha valaki szépen tartja a diétát, akkor akár meglehet, hogy semennyit sem hízik várandósság alatt. Nekem 4-5kg jött fel 23. hétig. Én ezt még el tudom fogadni, mert a cukorprobléma mellett veszélyeztetett is lettem és nagyon keveset mozgok, sejtettem, hogy lesz ilyen eredménye. De semmi baj, ha neked egyetlen kiló sem megy fel. Nem jelent problémát, a baba mindent elvesz, ami neki kell. Ha az uh-kon a méretek stimmelnek, semmi probléma! :) Boldog babavárást!
2013. júl. 24. 09:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Hú, tök jó neked :)) Én egy hete kezdtem a diétát, most úgy érzem, hogy elkezdtem fogyni :) Leírnád a napi étrendedet? Szerintem normális hogy nemhíztál, hoisz egésznap kopog a szemünk.....A baba jó súlyban van? Én 27 hetesen voltam uh-n, most leszek 29 hetes. Akkor 1kg 10 dkg volt a baba, azt mondták a kornak megfelelő. Meg az én méreteimnek :)
2013. júl. 24. 09:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Ikrekkel terhességi diabetes 5 kg-ot híztam! A saját súlyomból fogytam:) Az ikrek 2550 g és 2650 g voltak!:)
2013. júl. 24. 09:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Heti másfél kilót fogytam, mire kijöttem a kórházból 10 kilóval kevesebb voltam, mint ahogy teherbe estem. 70 kiló voltam, 60-al jöttem ki. Engem megdIcsértek a heti mérésnél, mert látták, hogy tényleg tartom a diétát, úgyhogy nem gond, ha nem hIzol.
2013. júl. 24. 09:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Én először elkezdtem fogyni, és csak a végére híztam kicsit. A kezdő súlyomhoz képest 2 kilóval voltam több, amikor szülni mentem. Bár én a 36. héten szültem, biztos jött volna még 1-2kg, ha tovább bírjuk. :)
2013. júl. 24. 10:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Én 86,4-gyel kezdtem, most 85,2 vagyok. Ez legalább 5 kg fogyást jelent, 36 hetes vagyok.
2013. júl. 24. 12:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Jesszus, akkor én valamit nem jól csinálok? (Első vagyok)

Azt hittem, a normális hízás határain belül vagyok a plusz 4-5 kilómmal, de ezek szerint nem. Most én ijedtem meg, kérdező, hogy valamit nem teszek jól, hisz nekem még tényleg messze a vége! Ti tornáztok is valamit, hogy így tartjátok a súlyotokat??

2013. júl. 24. 12:14
 8/9 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, nekem 180 gramm ch diétát írtak elő, de sokat fogytam tőle és aceton volt a vizeletben ami a szervezet éhezésére utal. Így felemelték 200 grammra, így kb. 10 dkg megy le hetente, vagyis több, mert a baba közben gyarapszik. Én betartom amit előírnak, pl. cukor tilos, még a virslit is megnézem mert azokban is van némelyikben. De mivel én túlsúllyal kezdtem, szerintem ezért fogyok, ha átlagos súlyom lett volna indulásnál, szerintem én sem fogytam volna le ennyire. Ráadásul olyan kenyerekkel tudom tartani a normál cukor vércukor tartományt, ami tuti nem hízlal, pl. teljes kiörlésű tönköly-vagy fekete kenyér. 36 hetes vagyok és kezdem a gyümölcsöt is kiiktatni, mert már attól is vannak rossz értékeim. De az utolsó 4 hétben szerintem már ez nem gond.
2013. júl. 24. 13:17
 9/9 anonim ***** válasza:
7kg, majd második terhességemnél ikreket vártam velük 4 kg, 38.héttől jött rám közel 10 kg, de a doki szerint mind víz volt, elefántlábaim voltak
2013. júl. 24. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!