Utáljátok ti is ha más intézkedik helyettetek?
Köszönöm az újabb hasznos tanácsokat és nem pontoztam le senkit! Látom végre vannak akik a felfogták, hogy mi a problémám. Tegnap estére úgy összevesztem a párommal, hogy a tastápolós flakon a falnak repült, olyan erővel, hogy a fal is pergett, volt ajtócsapkodás és külön alvás :-(! Anyóssal elmentünk a dokihoz, nem duzzogtam, hanem igyekeztem normálisan viselkedni. Mint utólag kiderült a párom erőltette ezt az egész dolgot, anyósm csak az ő kedvéért segített orvosügyben :-( hidegzuhany. Szóval valójában a párom a ludas, ő hagyott engem figyelmen kívül amikor helyettem intézkedett. Pedig dikrekt kértem előre, hogy velem egyeztessen az időpont miatt! Na mindegy, ma nem főztem neki és ma is a gyerekszobában alszok. Utazhatok egy órát sötétben a fogorvoshoz most... komolyan nem értem, hogy mi a francos nyavajáért kell egy 36 hetes kismamát stresszelni. Tegnap már szétbőgtem az agyam, de az okostojás ma azért aggódik, hogy éheztetem a gyerekünket a pocakban mert nem eszek. Az eszébe sem jut, ha nem idegelne akkor lenne étvágyam is. Egyébként meg ettem, nem fogok éheztetni a babust, ő az egyetlen vígaszom.
Mindenkinek minden jót!!!
Valamilyen szinten ertam a helyzeted.
Az en anyosom is az a fontoskodo fajta.
Az eskuvonknel megszervezte a tudtunk nelkul a zenekart a diszitest es a menut.Aztan jott a vita, mert persze en nem azt akartam.
A ruhaba is bele akart szolni a csokorrol mar nem is beszelve.
Elso unokaja lesz most az egyetlen kicsi fiatol es meg akarta mondani a nevet, hogy hol szuljek (nem a korhaz nevet AZ ORSZAGOT!!!).Es gondolta ez kivansag musor es kozolte, hogy neki fiu unoka kell.
Amikor vigyorogva kozoltem, hogy kislany mintha azt mondtam volna, hogy beteg vagy hasonlo.
2 evig en is hagytam magam, de mar evek ota nem.
Sok a vita igy is hogy kulfoldon elunk, mert meg akarja mondani, hogy neveljuk az unokajat.
Szerinte verni kell a gyereket, hogy megtanulja tisztelni a szuleit.
Szerintem egy gyerek szeretve jo, hogy legalabb valami jo is tortenjen vele az eleteben.
Ne hagyd magad es amennyire tudod keruld a vitat.
De mindennek van hatara.
Köszi a válaszokat és a segítséget is. Igen lassan másfél éve élek kint, de 13 éve beszélek németül és 9. éve ismerem a párom :-) de úgy látszik még nem eléggé.
Ma is külön aludtam és ő jött be reggel csattogva mezitláb, hogy mellém feküdjön....
Szia!
Én is utálom, ha más akar helyettem intézkedni. S vannak hasonló problémáim, mint neked. Nem veszi figyelembe azt sem, h nekem is van anyám, mindent ő akar csinálni, venni, stb... Ha találkozunk, egyfolytában a babáról, meg a másik unokáról, meg az ő terhességéről beszél, s ez már kezd fárasztó lenni. De, én sem tudom, hogy állíthatnám le anélkül, h megbántsam:( pedig sokáig nem tűröm a fejmosást... (ez van)
Jó lenne tudni,hogy mi történt azóta a kérdés feltevőjével.A baba már 5 hónapos ezek szerint.
Ha esetleg olvasol minket,írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!