Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utáljátok ti is ha más intézke...

Utáljátok ti is ha más intézkedik helyettetek?

Figyelt kérdés
Anyósom elintézett egy találkát a főorvossal, engem meg se kérdeztek, hogy akarom e!(Anyósom jön velem majd, és nem is a párom) Persze most én vagyok a hálátlan mert nem hányok cigánykereket örömömben. Ma egész délelőtt a nődokinál ücsörögtem mire minden vizsgálaton túljutottam, holnap meg a fogszabályzom miatt fognak kínózni, eközben járok még diabetikushoz és a pajzsmrigyem miatt is lesz egy vérvételem a házi orovosomnál. 36 hetes vagyok és hetente járok dokihoz, kicsit már elegem van belőlük, erre beszervez anyós még egy felesleges randevút, mert szétaggódja magát a fiával együtt, hogy jó kezekben szülessen meg a kislányunk. Értem én, sokat számít egy főorvos, de nem rajtam múlik úgyis a 90%a? Láttam már több szülést a doki csak akkor jött amikor már a feje bubja látszott a babáknak... Most itt duzzogok :-( Ráadásul a párommal akartam menni, mert van egy jó pár intim magánügyes kérdésem az orvoshoz holnap, pl a herpeszem... anyósnak miért kell ezeket hallania? Hogy oldjam meg szerintetek?
2009. okt. 26. 21:17
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm az újabb hasznos tanácsokat és nem pontoztam le senkit! Látom végre vannak akik a felfogták, hogy mi a problémám. Tegnap estére úgy összevesztem a párommal, hogy a tastápolós flakon a falnak repült, olyan erővel, hogy a fal is pergett, volt ajtócsapkodás és külön alvás :-(! Anyóssal elmentünk a dokihoz, nem duzzogtam, hanem igyekeztem normálisan viselkedni. Mint utólag kiderült a párom erőltette ezt az egész dolgot, anyósm csak az ő kedvéért segített orvosügyben :-( hidegzuhany. Szóval valójában a párom a ludas, ő hagyott engem figyelmen kívül amikor helyettem intézkedett. Pedig dikrekt kértem előre, hogy velem egyeztessen az időpont miatt! Na mindegy, ma nem főztem neki és ma is a gyerekszobában alszok. Utazhatok egy órát sötétben a fogorvoshoz most... komolyan nem értem, hogy mi a francos nyavajáért kell egy 36 hetes kismamát stresszelni. Tegnap már szétbőgtem az agyam, de az okostojás ma azért aggódik, hogy éheztetem a gyerekünket a pocakban mert nem eszek. Az eszébe sem jut, ha nem idegelne akkor lenne étvágyam is. Egyébként meg ettem, nem fogok éheztetni a babust, ő az egyetlen vígaszom.

Mindenkinek minden jót!!!

2009. okt. 27. 17:39
 12/19 anonim ***** válasza:
Szia,én is Németben élek és bár ebben a kérdésebnem nem nagyon tudok tanácsot adni,ha valami kérdésed van írj nyugodtan,akár privátban is. Ha 1 éve vagy itt,esetleg még lehetnek nyelvi nehézségeid.Segítek szívesen
2009. okt. 28. 07:22
 13/19 anonim ***** válasza:

Valamilyen szinten ertam a helyzeted.

Az en anyosom is az a fontoskodo fajta.

Az eskuvonknel megszervezte a tudtunk nelkul a zenekart a diszitest es a menut.Aztan jott a vita, mert persze en nem azt akartam.

A ruhaba is bele akart szolni a csokorrol mar nem is beszelve.

Elso unokaja lesz most az egyetlen kicsi fiatol es meg akarta mondani a nevet, hogy hol szuljek (nem a korhaz nevet AZ ORSZAGOT!!!).Es gondolta ez kivansag musor es kozolte, hogy neki fiu unoka kell.

Amikor vigyorogva kozoltem, hogy kislany mintha azt mondtam volna, hogy beteg vagy hasonlo.

2 evig en is hagytam magam, de mar evek ota nem.

Sok a vita igy is hogy kulfoldon elunk, mert meg akarja mondani, hogy neveljuk az unokajat.

Szerinte verni kell a gyereket, hogy megtanulja tisztelni a szuleit.

Szerintem egy gyerek szeretve jo, hogy legalabb valami jo is tortenjen vele az eleteben.

Ne hagyd magad es amennyire tudod keruld a vitat.

De mindennek van hatara.

2009. okt. 28. 11:31
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat és a segítséget is. Igen lassan másfél éve élek kint, de 13 éve beszélek németül és 9. éve ismerem a párom :-) de úgy látszik még nem eléggé.

Ma is külön aludtam és ő jött be reggel csattogva mezitláb, hogy mellém feküdjön....

2009. okt. 28. 11:55
 15/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is utálom, ha más akar helyettem intézkedni. S vannak hasonló problémáim, mint neked. Nem veszi figyelembe azt sem, h nekem is van anyám, mindent ő akar csinálni, venni, stb... Ha találkozunk, egyfolytában a babáról, meg a másik unokáról, meg az ő terhességéről beszél, s ez már kezd fárasztó lenni. De, én sem tudom, hogy állíthatnám le anélkül, h megbántsam:( pedig sokáig nem tűröm a fejmosást... (ez van)

2009. okt. 28. 12:43
 16/19 anonim ***** válasza:
Nőgyógyászati vizsgálatra amikor megyek,akkor párom jön be velem,vagy épp kinnt marad,ahogy tetszik neki(nekem teljesen mindegy-orvosnak is mindegy),de az,hogy az anyós elkíséri-sőt még be is megy egy mennyel,hát kérem szépen nem találok erre szavakat!Illetve találok,de nem szeretném itt kiírni inkább!Egy anyós alap hogy nem megy be egy nőgyógyi vizsgálatra,legalábbis én az enyémet úgy söpörném kifele hogy füstölne.Kezdjük ott,hogy el se kísérne a vizsgálatra,én meg természetesen nem is akarnám hogy velem jöjjön.Én az ilyen anyóst megutáltam volna hamar,főleg hogy nincsen könnyű természetem egyáltalán.Neked viszont van türelmed,úgy olvasom.
2010. febr. 26. 11:29
 17/19 anonim ***** válasza:

Jó lenne tudni,hogy mi történt azóta a kérdés feltevőjével.A baba már 5 hónapos ezek szerint.

Ha esetleg olvasol minket,írj!

2010. febr. 26. 11:33
 18/19 A kérdező kommentje:
:-) a babám még csak 3 hónapos... nagyon nehezen szültem, a főorvos sem tudta kinyomni belőlem a babát, így vákum lett a vége. Laura 3390g és 49 cm volt, egészséges szép baba, anyatejes. Szülés után még 2 hétre műtöttek mert bennem maradt egy placenta darab... 28 órát vajudtam, többet csak méjaltatásban szülök. ..
2010. febr. 26. 20:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Mindezektől függetlenül gratula a babádhoz!Természetesen sok sikert vele,és szép neve van!!!
2010. febr. 27. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!