Epilepszia diagnózissal automatikusan kizárt a jogosítvány? És ki intézkedik, hogy bevonják?
Figyelt kérdés
Erről olyan vegyes válaszokat kaptam eddig, hogy ha X éve nem jött elő roham, akkor kaphat jogsit, de volt olyan vélemény, h semmiképpen se kaphat.
Mi az igazság? Esetleg a háziorvos kapásból nem hajlandó megadni az engedélyt emiatt?
2011. máj. 21. 10:27
1/3 anonim válasza:
Tudod az a baj, hogy olyan rohamod is lehet,hogy te nem is tudsz róla, mert 2 perc, vagy 10 másodperc esik ki az életedből, miközben vezetsz és nem is emlékszel rá.
Saját érdekedben ne vezess és másokért se. Ha meghal miattad valaki, mit fogsz csinálni?
2/3 A kérdező kommentje:
én ezt értem, csak ha valaki pl 10 éve tök tünetmentes, csak valamikor volt egy ilyen diagnózisa, akkor ez azt jelenti h örökre annyi a jogsinak?
2011. máj. 21. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!