Ez nehezítheti a teherbeesést?
Párommal 2 hónapja próbálkozunk, hogy érkezzen a kis lurkónk! :) Eddig eredménytelenül, pedig nagyon rajta vagyunk az ügyön! :) Mondhatni éjjel-nappal! :)
A fogamzásgátlót 4 hónapja nem szedem. Tehát a tervezés előtt 2 hónappal abbahagytam már!
Nekem egy csökkentett hormon tartalmú fogamzásgátlóm volt (hüvelygyűrű-Nuvaring)
A kérdésem, hogy nekem évek óta a mensim nem több 3 napnál. Rendszeres, de nem tart tovább 3 napnál. Sőt a 3.nap már nagyon gyenge. Tehát igazán nekem 2 napig tart.
Amióta abbahagytam a fogamzásgátlást, azóta is ugyanúgy 2-3 napig tart. Görcseim nincsenek, nem fáj sosem a hasam stb.
Kérdésem, hogy ez befolyásolhatja a teherbeesést, hogy ennyir rövid ideig tart a mensim?
Köszönöm
köszönöm igen azt olvastam én is, hogy tulajdonképpen nem is olyan könnyű teherbe esni! :( Irigylem azokat akikre csak ránéznek és már terhes is! :))
Oh akkor kicsit visszaveszünk a tempóból! :) Igen lehet ebben valami, hogy kell a spermiumoknak is idő amíg újra regenerálódnak vagy mi a szösz! :)
Nekem az ovulációs kalkulátor azt mutatta ki, hogy aug. 20-24.ig van peteérésem, illetve úgy írta, hogy ezeken a napokon nagyobb az esélyem a teherbe esésre.
Akkor tulajdonképpen mely napokon kell együtt lenni? (oké tudom amikor jól esik) :)
köszönöm szépen, és gratula nektek! :) Oké akkor abban a 4 napban mikor a kalkulátor is kimutatta,minden nap 1szer este leszünk együtt! És akkor maradok az ágyban, lábamat pedig akkor gyertyába felteszem! :) Ezt is hallottam! :))
ezt a hőmérőzést hogyan kell? Nekem egy ovulációs tesztem van, (Gabriel) Bár ezt ebben a hónapban fogom először kiróbálni, 7 db teszt van benne.
Én pedig a szerencsések közé tartozom, amikor akartuk, már ott is volt a baba:-) Most éppen a 3., a család nagy megrökönyödésére :-)
Én azt tanácsolom, a nagy akaráson kívül, hogy próbálj egy kicsit a tested jelzéseire figyelni. A termékeny napokon én pl. a szokásosnál is jobban kívántam az együttlétet. És ez nem esett egybe a naptár szerinti termékeny napokkal, nálam másfél héttel később volt. Ezt igazolja a baba mérete is, mert kissebb másfél héttel, mint kellene mensi szerint, de az én megérzésemhez pedig pont passzol :-) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!