Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hüvelyi nyilalások, és mintha...

Hüvelyi nyilalások, és mintha nyugtalanok lennének odabent. Valaki van igy? Mi ez?

Figyelt kérdés
30hetes ikres km

2013. aug. 8. 09:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mármint mozgást érzel hüvelyben? Vagy konkrét nyilallást? Ha mozgást, akkor az nem probléma, mert szoktak úgy mozogni a babák, hogy ott is lehet őket érezni. Nekem amikor faros volt a lányom éppen, akkor éreztem őt ott. Ha átfordult, akkor már nem. :) A nyilallással sajnos nem tudom mi a helyzet. Remélem segítettem.

5 hetes kislány anyukája

2013. aug. 8. 09:27
 2/12 anonim ***** válasza:

Nekem is ez van. Nem tudom, hogy a baba súlya összpontosul-e oda. Az orvosom nem mondta, hogy ez baj. Csak annyit mondott, hogy nem érzi, hogy a baba feje nyomna ott lent. Szerintem még nincs befordulva, mert eléggé 2 oldalt rugdos.

29 hkm

2013. aug. 8. 09:36
 3/12 A kérdező kommentje:
Nekem mind a kettő fejvégű, az egyik piszkálodik odalent, ha felállok akkor viszont olyan mintha kést forgatnának bennem.
2013. aug. 8. 09:41
 4/12 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Nekem még a szülés napján is mocorgott oldalt a kis kezeivel, de a feje attól még be volt már illeszkedve. Általában kézzel, vagy lábacskával szoktak motoszkálni ott, amit megérzünk. Nekem egy hónapig farfekvéses volt és akkor folyamatosan éreztem. Amikor már beilleszkedett, akkor már ott nem éreztem, de a kezecskéivel oldalt ütögetett.

2013. aug. 8. 09:42
 5/12 anonim ***** válasza:
2013. aug. 8. 09:47
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, neked kislány vagy kisfiú lett? a linkeken mindenkinek kisfiú.
2013. aug. 8. 09:51
 7/12 A kérdező kommentje:
Kislány lett nem is néztem, örülni fogok ha ez a végéig elkisér :)
2013. aug. 8. 09:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Igen kislány. :) Szerintem nem nemfüggő a dolog, hanem attól függ, hogy hogyan van épp kedvük rugdalni, ütögetni, fejelgetni. :D
2013. aug. 8. 09:57
 9/12 anonim ***** válasza:
Engem 39+6 hetesen császároztak ikrekkel, minkettő fejvégű volt, de én az utolsó két hétben már szó szerint azt éreztem, hogy a lában közt van valamelyikük. A szobatársak csak röhögtek rajtam mikor reggel megindultam 10 percig jutottam el a 3 méterre lévő mosdóba, mert minden lépésnél meg kellett állni. Nekem is a kisebb állandó mozgásban volt és még 38 hetesen is egy este akkorát moccantak, hogy jajdultam egyet a csajok azt hitték szülni készülök, másnap a doki nem is találta meg a kisebb lábát csak jóval arrébb találta meg mint máskor
2013. aug. 8. 15:26
 10/12 A kérdező kommentje:

Hát én most vagyok igy csak hál isten még itthon, reggel ugy mászok ki a mosdóba.

neked is voltak ilyen nyilalások?

2013. aug. 8. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!