Szerintetek elmondjam neki? vagy inkább ne?
"Barna hajú barna szemű barna bőrű hercegem"
Ez a kérdés full kamu. A kérdező egyértelműen ráment arra, hogy majd most jönnek a cigányozós szövegek... :) Jajj, ez a nyári szünet...
Kedves Kérdező!
Az 5-ös válaszoló vagyok. Kicsit gondolkodtam a helyzeteden, és azt hiszem, hogy hangnemet váltok. Az előző válaszomban téged vádoltalak, de aztán rájöttem, hogy te még csak egy naiv kislány vagy, akit átvert egy felnőtt férfi. Hitegetett hogy boldogok lesztek, szerelmet ígért néhány forró éjszakáért.
Remélem, hogy minél kevesebb fájdalommal sikerül átvészelned ezt a helyzetet, és abban is bízom, hogy a szüleid melléd állnak és segíteni fognak. Ezek után pedig a számotokra legmegfelelőbb döntést hozzátok.
Egy tanács még a végére!! Ha úgy döntesz, hogy nem tartod meg a babát, akkor szakíts meg minden kapcsolatot azzal a férfivel, mert csak becsap téged! Keress fiatalabb fiúkat, barátokat éld a kis kamasz életedet, de felelősségteljesen! Tanulj ebből a helyzetből!
Pár kérdésem is lenne. Az apával még nem beszéltél? Mit gondolsz a szüleid, hogy reagálnak?
Én úgy mondanám el nekik, hogy leültetném őket az asztalhoz, elmondanám, hogy van ez a pasi, és hogy elkövettetek egy hibát, és hogy babát vársz. Mond el nekik, hogy tudod, hogy hibáztál, és hogy már megbántad. Biztos, hogy kapod majd a fejmosást, és hogy csalódni fognak benned, de ha letisztul az agyuk az első sokk után - lehet, hogy ez pár napig is eltart majd - át tudják gondolni a lehetőségeket és segíteni fognak. Erősnek kell lenned!
Sok sikert és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!