Most hogí wcén voltam a bugyimon kb közepétöl hátra felé nagy vizszerü pecsét volt most az lehetet magzatszivárgás vagy igy beizzadtam volna? Mit csináljak? 25hetes
Jaj nehogy elmenj már ilyennel orvoshoz, kedves 2-es eléggé parázós ember lehet.
Ha szivárgás lenne, akkor is van időd bőven figyelgetni magad (tudom, nekem is volt).
Amúgy ilyen melegben nekem mindig beizzad, ráadásul terhesség alatt vízszerű, bő folyás is jelentkezhet, bármi lehet.
Figyeld magad, hogy tapasztalod-e továbbra is a jelenséget.
Én 27 hetes vagyok és csak tegnap jöttem rá, hogy nekem terhességi inkontinenciám van, vagyis be-be pisilek....
Már egy ideje állandóan vizes a bugyim, hiába teszek be tisztasági betétet, gyakran cserélem, mégis állandóan vizes vagyok. Jó, izzadok, de ennyire?
Aztán szaglásztam és rájöttem hogy ez bizony pisi...
De jó, ilyenem még nem volt eddig :)
Én is izzadok, meg van egy kis folyásom is, nekem is nedves a bugyim folyton. Nagyon kicsi a valószínűsége hogy magzatvíz, ha amúgy nincs más panaszod.
De aggódni nem érdemes, az nem használ a baádnak, ha ez nagyon idegesít téged, menj el orvoshoz a napokban és nézesd meg magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!