28+1 naposak vagyunk ma. Meselnetek nekem a szulesrol? Milyen? Hohyan zajlik? Mennyivel elobb szamithatok mar ra? Baratnom tegnapelott szult pedig volt meg 3 hete hatra.
Szia
mindenkinél más a szülés is meg az idő is. Nekem sürgösségi császárom volt. Boldog babavárást
Ha nincs semmi gond, a 36. héttől már készülj fel a szülés beindulására, csomagolj össze stb.
Minden szülés más, szerintem inkább olyanokat kérdezz, akik ugyanaban a kórházban szültek, mint ahol te fogsz.
Jó egészséget, boldog babavárást!
Nekem iszonyú könnyű terhességem és szülésem volt.
A terhesség alatt végig aktív voltam, semmi bajom nem volt. Szülés elött hvégén még a Bakonyban kirándultunk.
A szülésem mindennel együtt 7 óra volt. De konkrétan a szülés 2óra, 3.880gr lett a Fiam, de Én a mai napig azt mondom, hogy "semmi nem volt a szülés". Igaz én nem paráztam rá, az elejétől higgadtan vártam. És mikor odaértünk a kórház bejáratához, valami hihetetlen nyugalom fogott el, hogy nemsokára láthatom a Fiam. :)
Csodálatos dolog, és bármennyire fáj annak egyszer vége lesz. És a szülés utáni pár órában már azt fogod mondani, hogy mindent megért!
Könnyű szülést kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!