A férjem barátját nem bírom elviselni. Miért? Bővebben lent.
A férjemnek van egy barátja,akivel nagyon jó a kapcsolata.
Évek óta ismerjük, nagyon kedves,segítőkész, tényleg semmi baj nincs Vele.vagyis nem volt Vele.Most nekem van problémám ezzel a baráttal,de nem tudom miért.Vagyis tudom,de nem tudok változtatni a viselkedésemen.
Ha találkozom Vele, akkor bunkó vagyok,szinte alig akarok köszönni is.Legszívesebben felpofoznám,annyira irritál.
De soha nem bántott meg. Persze az utóbbi időnem voltak Vele problémák, mégpedig ... az barátnője megcsalta 5 pasival (11éves kapcs.) és még ennek ellenére is megbocsájtott volna neki.Próbálunk rajta segíteni,mert nagyon bután gondolkodik.Semmilyen tanácsunkat nem fogadja meg.Még a férjemét sem. És sajnos nem tetszik az sem ha már telefonál,és hasonlók.A Férjemmel boldog,és harmonikus a házasságunk,nagyon szeretjük egymást,a kisfiunkat is,és a kis pocaklakónkat is, de ez a dolog,a viselkedésem, teljesen tönkreteszi a kapcsolatunkat. Ezt nem hagyhatom annyiban. Mit tegyek? Mit tanácsoltok, hogyan változzak ezzel a baráttal kapcsolatban? Hogyan viseljem el a jelenlétét?Nem akarom hogy a párom haragudjon rám emiatt, hogy utálom a haverját.
21 hetes km.
Kajak ennyi miatt haragszol rá?:O De furán durva:S
Szerintem felesleges ezen kiakadni,az ő élete,úgy teszi tönkre ahogy akarja,ha cseszik a véleményetekre.
De ha ennyire iirtál,akkor egyszerűen köszönj neki és kész,azért kőbunkó ne legyél:)
Ada és Abi :)
Szerintem azért irritál, mert valahol 'betolakodónak' érzed a kis világotokba. Adott egy boldog család, harmónia, plusz utánfutónak ott a barát. Úgy érzed talán, hogy a bensőséges családi légkörbe beleér az aurája. Talán több időt tölt el veletek, mint amennyit Te optimálisnak éreznél.
Ezeket tisztázd magadban, rá kell jönnöd, hogy miért idegesít, csak utána tudod megoldani.
Kedves 8:30-as, és 8:56-os!
Teljesen igazatok van. Valóban így érzem,és így is lehet, ahogy írjátok. Megpróbálom ezt letisztázni magamban, de nagyon nehéz. Mintha elvenné a férjemet tőlem. Pedig nem lett a párom másabb, ugyan úgy érzem, hogy mi vagyunk neki a legfontosabbak, és a barát nem kerül előtérbe. Lehet hogy ez nekem már sok.Ez a kicsi is.Persze ha azt is meg tudjátok mondani, hogy mégis hogyan tisztázzam le ezt magamban, mert nem akarom bántani szerencsétlent, de az egész élethez való hozzáállása olyan bután történik.Na befejezem, mert nem lesz jó napom :)
Köszönöm még egyszer!
Köszönöm a biztatást, és azt, hogy nem szóltatok le rögtön.
Remélem, hamar kilábalok belőle, hiszen nem lehetek ilyen gonosz senkivel, pláne ha meg sem érdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!